Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Un român a spulberat cu mașina intenționat un grup de tineri
WhatsApp
Un român, în vârstă de 23 de ani, a spulberat intenționat un grup de tineri sâmbătă seara la Deventer, în Olanda, într-un parc industrial.
Sursa foto: captură video ad.nl

Românul, la volanul unui Kia, a lovit un grup de tineri și scuterele lor și s-a oprit într-un BMW. Trei fete între 17 și 19 ani au fost rănite, una dintre care se afla în BMW fiind în stare gravă.

Martorii au povestit, potrivit ad.nl, că inițial românul a circulat cu viteză redusă, a trecut pe lângă grupul de tineri, apoi brusc a întors, a accelerat și a intrat cu viteză în ei. Avea peste 80 de km la oră.

 

Românul era drogat în momentul atacului

 

După ce a lovit BMW-ul, românul a coborât de la volanul mașinii sale, apoi a urcat la loc și a încercat să plece, însă a fost imobilizat de mai mulți tineri care l-au ținut până a venit poliția.

La o zi după incident autoritățile au anunțat că românul era drogat în momentul atacului. Nu s-au găsit urme de alcool în corpul său. Poliția investighează în continuare cum s-ar fi putut întâmpla incidentul. Nimeni nu știe care a fost motivul, întrucât nu cunoștea pe niciunul dintre tineri și nu mai fusese văzut prin zonă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel