Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Patru români au dat lovitura într-o parcare de TIR-uri: Au furat zeci de imprimante
WhatsApp
Patru români au fost arestați în noaptea de marți spre miercuri pentru că ar fi furat o încărcătură de imprimante dintr-un camion. Cei patru bărbați, în vârstă de 25, 27, 28, respectiv 33 de ani, au fost opriți de polițiști pe autostrada A73 din Malden.
Poză generică, captură YouTube.com

Cei 4 români acolo au condus într-o mașină cu un număr de înmatriculare francez pe care polițiștii o văzuseră anterior plecând din parcarea Overbroek de-a lungul autostrăzii A15 de lângă Ochten, împreună cu o dubă cu număr de înmatriculare irlandez. Asta se întâmpla în jurul orei 2.00 dimineața.

În acel moment, agenții Serviciului de infrastructură al Unității Naționale tocmai conduceau în parcare. Autoutilitara care pleca s-a dovedit a fi înregistrată deoarece anterior fusese implicată într-o situație suspectă și un posibil furt de marfă. Când ofițerii au mers să se uite la camioanele din parcare, au văzut că prelatele a patru camioane fuseseră tăiate.

Șoferul păgubit nu a simțit nimic

 

La un camion, ușile remorcii erau întredeschise, era și o gaură în prelată și niște paleți din zona de încărcare erau goale. Șoferul polonez a fost trezit. A văzut că într-adevăr dispăruseră cutiile cu imprimante. El însuși nu observase furtul.

Alți agenți așteptau cu nerăbdare camioneta suspectă și autoturismul în acel moment. Dubița a fost găsită nesupravegheat în parcarea Leigraaf de lângă Andelst. Autoturismul a fost obligat să oprească pe A73 lângă Malden. Cei patru ocupanți au fost arestați. Unul dintre ei purta un cuțit ascuțit, informează gelderlander.nl.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel