Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Autoritățile au decis amânarea relaxării restricțiilor până cel puțin pe 18 mai
WhatsApp
Din cauza numărului crescut al infecțiilor COVID-19, iar spitalele se luptă cu un număr mare de pacienți, autoritățile din Olanda amână relaxarea restricțiilor până cel puțin pe 18 mai.

„Trecem de vârful celui de-al treilea val, dar scăderea ratei de infecție nu este încă suficient de puternică, a scris ministrul Sănătății Hugo de Jonge pe Twitter, conform Reuters.

Olanda a relaxat deja, săptămâna trecută, câteva măsuri, ridicând interdicția ieșirii pe timp de noapte și permițând barurilor și restaurantelor închise de la jumătatea lunii octombrie să servească grupuri mici în aer liber, între orele prânzului și 18.00. e asemenea, s-a permis participarea unui număr mic de persoane la concerte, spectacole de teatru și meciuri de fotbal, scrie tagesschau.de.

Urma redeschiderea sălilor de sport, a grădinilor zoologice și a parcurilor de distracții din 11 mai, însă acum această decizie a fost amânată cu cel puțin o săptămână.  Numărul pacienților COVID-19 din secțiile de terapie intensivă a crescut în ultimele săptămâni la cel mai mare nivel dintr-un an. De la începutul pandemiei, în Olanda au fost confirmate aproximativ 1,5 milioane de infecții, cu peste 20.000 de decese.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel