Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Pellea o dă în judecată pe Norica Nicolai
WhatsApp
Actriţa Oana Pellea spune că este nevoită să o dea în judecată pe europarlamentarul ALDE Norica Nicolai în cazul în care nu prezintă dovezi în legătură cu o afirmație făcută în data de 13 ianuarie. 

Norica Nicolai a afirmat că protestatarii care s-au aflat joi lângă Ateneul Român sunt profesionişti, fiind plătiţi să „creeze un anume tip de atmosferă". 

Printre protestatari s-au aflat Oana Pellea, Mihai Şora şi pianistul Dan Grigore.

„Sunt profesionişti, dacă îi priveşti şi le analizezi comportamentul de aproape", a susţinut Norica Nicolai după ce Mihai Gâdea şi Mircea Badea au prezentat înregistrări realizate în faţa Ateneului Român.

Citește și PROTEST Ateneul Român. MESAJUL lui Mihai Șora după ce a participat la manifestație

„De data aceasta, nu prea au fost mulţi, ceea ce înseamnă că nici cei care îi coordonează nu au investit foarte mult. O să le vedem (n.r. imagini de la protestul de joi seară) pe televiziunile din Europa săptămâna viitoare, cu siguranţă. Vor să creeze un anume tip de atmosferă", a spus Nicolai.

Oana Pellea a reacționat pe Facebook și a spus: „Doamna Norica Nicolai, dacă afirmația vă aparține, vă rog să prezentați dovezi! În lipsa dovezilor sunt nevoită să vă dau în judecată!”

În jur de o mie de protestatari s-au aflat, joi seară, lângă Ateneul Român, dorind să le atragă atenţia liderilor UE că PSD şi Guvernul Dăncilă nu reprezintă România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel