Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Pellea, mesaj dur la adresa românilor: „Nu vă este rușine să comentați războiul și să împărțiți dreptatea…?”
WhatsApp
Oana Pellea a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare pentru oamenii care nu știu decât să comenteze ce se întâmplă cu războiul, fără să facă nimic pentru a-i ajuta pe oamenii din Ucraina sau refugiații care au reușit să scape. Aceasta a vorbit despre conflictul din Ucraina și suferința de care au parte oamenii implicați. 
Oana Pellea, mesaj dur la adresa românilor: „Nu vă este rușine să comentați războiul și să împărțiți dreptatea…?”

Oana Pellea, fata celebrului actor Amza Pellea, cunoscut și ca Nea' Mărin miliardar este șocată de situația actuală din Ucraina și asaltul Rusiei asupra teritoriului. Însă actrița se declară mai șocată de răutatea și indiferența oamenilor care nu fac nimic pentru acei oameni, decât să comenteze de acasă. 

Oana îă îndeamnă pe urmăritorii săi printr-o postare dură și directă să empatizeze cu ucrainenii sau dacă nu au cum să nu mai critice ce se întâmplă și cum ar fi fost mai bine, deoarece nu sunt în acea situație. Actrița s-a arătat destul de indignată de reacțiile românilor de pe pagina ei.

 

Oana Pellea, dezamăgită de atitudinea oamenilor: „Dacă nu puteți ajuta… nu mai comentați inutil luând partea războiului!”

 

„Ce ușor se comentează și se împarte dreptatea …din fața ecranelor…de la căldurică și mâncând chipsuri.. dar dacă ești cu copilul în brațe, epuizată și în frig, pe un câmp unde cad bombe.. dacă ți-ai lăsat părinții ce nu se pot deplasa… între ruine.. Dacă n-ai avea apa de băut pentru tine și pentru copilul tău, dacă ai fi în tratament pentru o boală incurabilă…pe care nu-l mai poți urma din cauza războiului, dacă bărbatul tău a fost trimis pe front de un scelerat sau de un președinte ce-și apără țara de o agresiune criminala…

Nu vă este Rușine să comentați RĂZBOIUL și să împărțiți dreptatea…? Nu înțelegeți că nu mai e vorba despre cine, ce, când, de ce? E vorba doar despre SUPRAVIEȚUIRE! E vorba doar despre VIAȚĂ ȘI MOARTE! Eu văd disperare, bombe, frică, moarte! Dacă puteți ajuta… ajutați pe cei în nevoie! Dacă nu puteți ajuta… nu mai comentați inutil luând partea războiului! Nu mai comentați pe pagina mea… puteți să vă desfășurați “activitatea” pe alte pagini! PACE!”, a transmis actrița.

 

Rusia continua războiul

 

Rusia lovește obiective civile din Ucraina, inclusiv spitale, grădinițe și școli, a declarat duminică vicepremierul ucrainean, Olha Stefanishyna.

Olha Stefanishyna a declarat pentru BBC că, după o „rezistență puternică” din partea armatei ucrainene, a avut loc o „operațiune enormă” a Rusiei împotriva civililor.

Sâmbătă, observatorii ONU au declarat că au fost confirmate 351 de decese de civili în Ucraina de la începutul invaziei, la 24 februarie, dar este probabil ca cifra reală să fie „considerabil mai mare”.

Peste 1,5 milioane de persoane au fugit din Ucraina de la invazia Rusiei, din 24 februarie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel