Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O turistă, revoltată de prețul micului dejun pe un aeroport elvețian: „Ar putea fi exportat de la Paris”
WhatsApp
Ce se întâmplă dacă vrei să iei masa în una dintre cele mai scumpe țări din Europa?  Cât poți ajunge să plătești pentru un mic dejun pe aeroport?
O turistă, revoltată de prețul micului dejun pe aeroportul elvețian

O spaniolă din Elveția a fost uimită de prețul unui mic dejun la aeroport. Tânăra care locuiește în prezent în Elveția a decis recent să comande o cafea și un croissant înainte de a urca în avion.

„Elveția este scumpă, dar aeroportul este deja la un alt nivel”, s-a plâns tânăra pe rețelele de socializare, surprinzându-i pe toți fanii ei cu prețul micului dejun. 

A trebuit să plătească aproape 10 euro, 9,60, pentru o cafea mică, care arată aproape ca un degetar și un croissant nu foarte mare. Având în vedere indignarea, ea a decis să înregistreze un videoclip pentru a avea dovezi. 

 

”Nu am cheltuit niciodată un cent la aeroport!”  

 

„ Ar putea fi deja bun și proaspăt exportat de la Paris la cât am plătit”, s-a plâns ea. Ulterior a comentat că, în afara aeroportului, nu plătește atât de mult. 

Ea a anunțat fanii că „în mijlocul Genevei”, unde locuiește, „micul dejun nu costă atât de mult”. De aceea a fost surprinsă. Cu toate acestea, mulți urmăritori utilizatori au susținut că au plătit mult mai mult doar pentru două cafele în toate părțile lumii. 

”Nu am cheltuit niciodată un cent la aeroport! Vin sătul și pentru câteva ore o să pot îndura”, a comentat un urmăritor.

”În NY plătiți 25 dolari pentru un hot dog sau o bere. În Panama - 6 USD pentru o sticlă mică de apă...” a adăugat un alt urmăritor.

”Pe aeroportul din Zurich, am dat pentru o cafea 20 de euro. Astăzi nici nu vreau să mă gândesc la asta”, scrie un alt fan.

@ilacora El desayuno más caro de mi vida ???????????? #vivirensuiza #viviendoensuiza #visitasuiza #trabajarensuiza #suiza #aeropuertosuiza #desayuno #precios #ilacora ♬ The Funny Bassoon - Eitan Epstein Music

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel