Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O ţară europeană prelungeşte restricţiile de călătorie. Excepţii pentru lucrătorii sezonieri
WhatsApp
Ambasada României în Republica Finlanda transmite un mesaj pentru cetăţeni după ce autorităţile finlandeze au decis să prelungească restricţiile de călătorie, anunţând şi excepţiile de la măsuri, printre care se numără şi lucrătorii sezonieri.
munctori sezonieri

“Autoritățile finlandeze au decis prelungirea restricțiilor de călătorie până la data de 17 aprilie a.c. Călătoriile în Finlanda sunt permise doar în interes de muncă în sectoare esențiale ale economiei, inclusiv pentru lucrătorii sezonieri din agricultură, horticultură și sectorul forestier și pentru alte motive esențiale justificate, exclusiv în situațiile prevăzute în instrucțiunile Poliției de Frontieră.

Informații privind categoriile de persoane care pot intra în Finlanda se regăsesc pe pagina de internet a Poliției de Frontieră:

https://raja.fi/en/guidelines-for-border-traffic-during-pandemic

Recomandările anterioare vizând testarea la intrarea în Finlanda și autoizolarea rămân neschimbate. Informații suplimentare se regăsesc pe pagina de internet a Institutului de Sănătate și Bunăstare:

https://thl.fi/en/web/infectious-diseases-and-vaccinations/what-s-new/coronavirus-covid-19-latest-updates/travel-and-the-coronavirus-pandemic “, se arată pe pagina Ambasadei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel