Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă va reprezenta Italia la concursul internațional Mrs Universe 2024
WhatsApp
Luisa Petz, o tânără cu origini în Vișeu, Maramureș, va reprezenta italia la Mrs. Universe 2024.
Luisa Petz, româncă stabilită în Italia (Foto: Maramureșu' Meu)

Oveste inedită vine de la competiția internațională Mrs. Universe 2024, unde Luisa Petz, o tânără cu origini în Vișeu, Maramureș, reprezintă Italia. În prezent cunoscută sub titlul de Mrs. Italy Universe 2024, Luisa a captat atenția publicului prin frumusețea, eleganța și carisma sa. Deși s-a stabilit de ceva timp în Italia, ea se declară mândră de rădăcinile sale românești, pe care le promovează cu orice ocazie.

Competiția, care se desfășoară în aceste zile, aduce în prim-plan femei remarcabile din întreaga lume, iar Luisa Petz strălucește atât prin aspectul său impecabil, cât și prin personalitatea sa puternică. Aceasta reușește să combine stilul sofisticat italian cu căldura și autenticitatea românească, o combinație apreciată de public și juriu.

Luisa a câștigat titlul de Mrs. Italy datorită implicării sale în activități caritabile și sociale, fiind un exemplu de forță feminină și dedicare. Pe scena mondială, ea aduce nu doar eleganța Italiei, ci și spiritul autentic al Maramureșului, punând astfel localitatea Vișeu pe harta internațională.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Citește mai departe

Românii din diaspora, implicați insuficient în politica țării adoptive. Claudiu Stănășel: "E nevoie de mai multe inițiative" - VIDEO

 

 

Românii stabiliți în străinătate se implică prea puțin în mediul politic la nivelul țării adoptive și înclină, mai degrabă, să se implice atunci când apare un partid românesc nou. Claudiu Stănășel, recunoscut recent drept unul dintre cei mai influenți tineri politicieni din Italia, a explicat modul în care aceștia pot fi motivați să intre în politică.

Vicepreședintele Consiliului Local din localitatea Prato, Italia, Claudiu Stănășel, a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă românii din diaspora în încercarea de a se implica în mediul politic al țărilor adoptive. Învitat în emisiunea "România are nevoie de tine, implică-te", moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan, Stănășel a evidențiat că, deși există dorința de implicare, mulți români aleg să se mobilizeze doar în contextul unor partide românești nou formate sau în cazul unor acțiuni care vizează direct România.

"Românii nu prea se implică în mediul politic la nivelul țării adoptive. Mai degrabă ar înclina să se implice atunci când apare un partid românesc nou. Să zicem așa: 'Hai să mergem în țară. De ce în țară să schimbăm ceva?'. De ce crezi că se întâmplă asta? Li se pare mai greu să se implice în mediul politic al țării de adopție? E limba un impediment? Se consideră respinși?" a întrebat jurnalistul Bogdan Bolojan.

Vezi aici ce a răspuns Claudiu Stănășel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel