Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă, studentă la Medicină, și iubitul ei, găsiți morți într-o vilă din Iași. Noi detalii despre dublul asasinat
WhatsApp
Doi studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași au fost găsiți, sâmbătă, morți în casa în care locuiau. Cei doi ar fi trebuit să plece în acest weekend în Bruxelles. Polițiștii au doi suspecți, dar se bănuiește că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat.
O studentă româncă la Medicină și iubitul, găsiți morți într-o vilă din Iași. Noi detalii despre dublul asasinat

Trupurile a doi studenți din Iași au fost descoperite sâmbătă dimineața într-o vilă a unui cartier de lux. Potrivit informațiilor, unul dintre ei este de origine marocană.

Tânărul se numește Youssef Ajniyah și a studiat înainte la Bruxelles, conform datelor de pe contul său de Facebook. Acesta urma să se întoarcă acolo, vineri, împreună cu iubita lui româncă, ucisă și ea.

Conform sursei citate, familia tânărului, care locuiește în Bruxelles este și cea care a anunțat poliția atunci când Youssef Ajniyah, studentul ucis, nu a mai ajuns din Iași. Tânărul a fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. O vecină din acel complex rezidențial a văzut atunci curtea plină de tineri beți care fumau narghilea, scrie Ziarul de Iași.

 

Cadavrele au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc 

 

Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că relația pe care o avea cu fata româncă era una de lungă durată. Ea era din Miroslava. Lui Youssef Ajniyah îi plăcea să conducă motocicleta.

O româncă și iubitul ei, studenţi la Medicină, găsiţi incendiați într-un cartier de lux din Iași. Cei doi urmau să plece în vacanță

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat pentru Agerpres prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol. Polițiștii au doi suspecți, dar se bănuiește că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat. 

 

Un polițist român, găsit spânzurat în curtea unui liceu. Mesajul tânărului, postat pe o rețea de socializare, înainte de a-și lua viața

 

Poliția orașului Fierbinți Târg, județul Ialomița, a fost sesizată, pe 25 noiembrie, cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță.

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare. Din primele cercetări s-a stabilit că victima este un polițist din comuna Maia, care era ajutor de șef de post în comuna Rădulești, însă de un an era detașat la Postul de Poliție din Maia. 

Tânărul polițist era angajat în cadrul IPJ Ialomița din anul 2017. Surse neoficiale spun că tânărul ar fi avut probleme cu iubita sa și, probabil, asta l-ar fi determinat să facă un astfel de gest. Pe pagina de Facebook a tânărului curg mesajele de condoleanțe, prietenii fiind șocați că acesta a recurs la acest gest extrem. Ultima postare a tânărului polițist a fost acum 21 de ore: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel