Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă și-a ucis soțul după ce acesta ar fi încerca să o violeze pe fiica lor de 8 ani: „N-a mai rezistat!”
WhatsApp
Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul femeilor prinse în timp ce cărau cadavrul unui bărbat în tomberon. Individul a fost ucis pentru că ar fi încercat să-şi violeze fetiţa de opt ani. A fost picătura care a umplut paharul. Soţia a reactionat, sătulă de bătăi in fiecare zi şi de faptul că poliţia nu face nimic. Înainte de crimă, a fost la magazin să-şi cumpere un topor.

„Alaltăieri seară ce a făcut, a venit pus pe scandal, era beat? În fiecare zi a fost beat. A bătut-o pe fiica mea, pe nepoţica mea. N-a mai rezistat fata? Nu”, spune Maria Kiss, mama suspectei.

Femeia şi-a ajutat fiica să scape de cadavru. Împreună, l-au aşezat într-un tomberon. Plănuiau să-l ducă în pădurea aflată la câteva sute de metri de blocul în care locuiesc şi să-l îngroape.

Omul a văzut că un picior ieşea din tomberon şi a anunţat poliţia.

 

Femeia şi-a premeditat fapta

 

„Unde s-a întâmplat? Aici, în cameră, e distrus de tot. V-aţi dus spre pădure cu fiica? Da. Şi a văzut lumea? (dă din cap că da)”, a mai povestit Maria Kiss, mama suspectei, la Observator.

Femeia şi-a premeditat fapta, spun anchetatorii. Cu două săptămâni înainte, a cumpărat un topor. Gestul ei ascunde însă un secret întunecat.

„Pe maică-sa şi pe fetiţă.
Că ce?
Că a vrut să violeze.
Când?
Atunci, seara, când s-a întâmplat.”

„A fost vreodată, a depus plângere la poliţie pentru? Sigur că da, a fost poliţia aici de foarte mult ori şi n-a făcut nimic. Degeaba am chemat”, a mai spus mama suspectei.

 

Fiica celor doi este acum în grija protecţiei copilului

 

„Este cunoscut acest tipar al victimei care, la un moment dat, nu mai poate şi dintr-un motiv sau altul, ajunge să comită omorul. Nu vorbim de un profil violent al victimei, ci vorbim de o persoană care nu mai vede alte soluţii”, spune Gabriela Groza, doctor în psihologie judiciară, conform sursei citate.

Fiica celor doi este acum în grija protecţiei copilului.

Femeia de 43 de ani a fost arestată pentru 30 de zile. Pentru fapta ei, riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel