Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă și-a drogat iubitul italian, apoi i-a jefuit magazinul de bijuterii
WhatsApp
O româncă a fost adusă în fața justiției după ce și-a adormit iubitul italian de profesie bijutier și i-a furat obiecte prețioase în valoare de peste 30.000 de euro din magazin. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O româncă și doi complici au fost aduși în fața justiției în legătură cu un jaf ce a avut loc în orașul Treviso din Italia, în urmă cu 11 ani. Victima, un bijutier cunoscut în vârstă de aproape 80 de ani, a fost drogat și tâlhărit de iubita româncă. 

Planul românilor. Cum au reușit să fure 30.000 de euro 

 

 

Din relatările presei locale, se pare că românca și complicii aveau un plan foarte bine pus la punct. În cadrul unei întâlniri romantice în casa iubitului italian, românca i-a pus bărbatului un somnifer puternic în băutură, iar când s-a asigurat că victima sa doarme adânc, a preluat telecomanda alarmei de la magazinul de bijuterii al acestuia și cheile seifului. 

În miezul nopții, însoțită de două rude, ea a pătruns în magazin și a sustras bijuterii și alte obiecte din aur în valoare de peste 30.000 de euro, relatează presa italiană

Descoperirea furtului s-a produs abia câteva zile mai târziu, atunci când bijutierul a constatat că seiful magazinului era gol. Acum, instanța de judecată trebuie să stabilească vinovăția și să decidă asupra pedepselor pentru cei implicați în acest act de tâlhărie calificată, care a lăsat o amprentă dureroasă în viața bătrânului comerciant din Treviso.

După aproape 11 ani de la comiterea faptelor, procesul celor acuzați de tâlhărie calificată a avut loc recent, într-un context marcat de întârzieri și amânări, inclusiv din cauza pandemiei de COVID-19 și a unui accident suferit de judecătorul de instrucție. Unul dintre inculpați, în vârstă de 49 de ani, nu a fost găsit pentru a fi adus în fața justiției, iar familia victimei a cerut dreptate pentru prejudiciul suferit.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel