Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă i-a promis unui ITALIAN de 73 de ani iubire eternă. SURPRIZA care a urmat
WhatsApp
Un italian de 73 de ani care s-a îndrăgostit iremediabil de o româncă de 30 de ani a rămas cu inima frântă şi cu o pagubă de 780.000 de euro.

După aproape trei ani de relaţie, bărbatul şi-a dat seama că iubita lui nu a urmărit decât să-i fure averea, aşa că dat o în judecată, iar femeia a fost reţinută ieri pentru 24 de ore, informează stirileprotv.ro.

În timp ce în ţara s-a căsătorit cu un alt român, Simona îl asigură pe italianul de 73 de ani că vrea să-şi întemeieze o familie cu el. Sub pretextul că era bolnavă a reuşit să-l falimenteze pe Francesco Thiela, care avea o afacere cu vinuri în zona oraşului Milano.

După ce a cunoscut-o pe româncă, şi-a vândut casa şi maşinile pentru a o finanţa, ajungând să doarmă într-o cameră insalubră, fără toaletă. În schimb, în România, iubita lui şi-a ridicat o vilă de toată frumuseţea.

„Nici nu am mai văzut-o nici nu am mai auzit-o, a dispărut complet. Vreau ca justiţia să îi dea o condamnare exemplară acestei femei", a spus Francesco Thiela Alberto, cetățeanul italian păcălit.

Acum, la mai bine de o jumătate de an de când italianul a depus plângerea, procurorii au dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore.

„În perioadă mai 2015 - septembrie 2017, folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de cetăţeanul italian Francesco Thiela Alberto, cu complicitatea altor persoane, suspecte în cauză, în mod repetat, a indus în eroare pe cetăţeanul italian, parte civilă în cauză, deposedând pe acesta de suma totală de 780.000 de euro", a precizat purtătorul de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. 

În plus, femeia ar fi încercat să-l convingă pe iubitul italian să-i deschidă câte un salon de coafură în Dubai şi Bucureşti. Ea este acuzată acum de înşelăciune în formă continuată şi a fost plasată sub control judiciar pentru următoarele două luni.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel