Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă din Spania a sărit de la etaj după o ceartă aprinsă cu un bărbat. Femeia e în stare gravă la spital
WhatsApp
O româncă în vârstă de 40 ani a sărit, joi seară, de la etajul unei clădiri din Palma, după o ceartă aprinsă cu un bărbat. 
 O româncă din Spania a sărit de la înălțime după o ceartă aprinsă cu un bărbat. Sursa - Pexels

Incidentul a avut loc în jurul orei 20:00 pe strada Margaluz din cartierul Cala Major. Echipele de urgență au fost alertate de un vecin care a auzit un zgomot puternic în curtea blocului său. Când s-a uitat pe geam a văzut o femeie întinsă la pământ.

Se pare că mai mulți martori au auzit o ceartă puternică în apartamentul deasupra cu câteva minute înainte de tragicul eveniment, transmite cronicabalear.es.

La fața locului s-au deplasat rapid agenți de la Poliția Locală din Palma, Poliția Națională, o ambulanță, precum și pompierii din Palma. Ajunși la fața locului, paramedicii au stabilizat-o pe femeie și au dus-o în stare gravă la Spitalul Universitar Son Espases.

Agenţii au confirmat că aceasta a sărit de la înălțime, după ce s-a certat cu un bărbat. Poliția Națională continuă să cerceteze cauzele evenimentului pentru a lămuri tot ce s-a întâmplat.  

Potrivit presei locale, femeia intrase în casa bărbatului ca să comită un jaf. Oamenii legii au mai stabilit că bărbatul era un cunoscut de-al româncei.

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel