Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă din Milano a folosit trucul cu foaia de hârtie pentru a fura un telefon mobil
WhatsApp
Agenții de poliție din Milano au împiedicat, sâmbătă, 16 decembrie, furtul unui iPhone. Hoața, o tânără româncă, a fost dusă la secția de poliție.
O româncă din Milano a folosit trucul cu foaie de hârtiei pentru a fura un telefon mobil. Sursa - Pexels

Polițiștii au observat că o tânără româncă s-a apropiat de câteva fete care mâncau la o masă dintr-un restaurant, situat pe via Gaetano Giardino, arătându-le o foaie de hârtie pe care scria ceva.

După ce a distras victimele alese, românca a pus hârtia peste telefonul mobil lăsat pe masă și, la plecare, cu o dexteritate incredibilă, a ridicat odată cu hârtia și  iPhone-ul  unei tinerei israeliene de 22 de ani, relatează cronacaossona.com.

Scena a fost văzută de polițiști care au intervenit cu promptitudine și au împiedicat-o pe româncă să fugă. Agenții au blocat femeia și au găsit iPhone-ul, care a fost returnat proprietarului său de drept. Hoțul, o româncă de douăzeci de ani, a fost apoi arestată și dusă la secția de poliție.

Românca pusese în aplicare, cu mare agilitate, una dintre cele mai vechi trucuri ale hoților. Este o tehnică care are chiar și un nume: trucul cu foaia de hârtie.

"Pentru a le răspunde celor care vin să te deranjeze la masa restaurantului, chiar dacă doar să spui că nu vrei să cumperi nimic și că nu vrei să donezi nimic, pierzi din vedere telefonul mobil pus pe masă. În acest moment, hoțul acoperă telefonul cu foaia de hârtie. Apoi pleacă ridicând foaia de hârtie și, odată cu ea, și telefonul mobil. Prin urmare, fiți atenți!", au transmis polițiștii.

Alte trei românce au reușit să fure din supermarketul Iperal din Carlazzo bunuri în valoare de 3 000 de euro, iar apoi s-au făcut nevăzute.

 

Două românce din Italia furau cu bunica din supermarketuri. Au fost prinse pe autostradă cu mașina burdușită cu bunuri furate

 

Cu mașina încărcată cu bunurile furate, româncele se deplasau pe autostrada A9. Cele trei femei, în vârstă 29, 36, respectiv 74 de ani se întorceau la Milano, unde locuiesc, dar în zona de service Lario Ovest, unde s-au oprit, au fost identificate de polițiștii rutieri.

Evenimentul după cum a raportat La Provincia, datează de sâmbăta trecută. Polițiștii au decis să verifice mașina celor trei femei pentru că au devenit suspicioși de faptul că era plină de lucruri, atât de mult încât cele trei abia au reușit să urce în habitaclu, scrie quicomo.it.

În mașină se aflau zeci de produse de înfrumusețare, pentru care româncele un au avut nicio o chitanță care să dovedească achiziția. Verificând codurile de bare, polițiștii au descoperit că este vorba despre bunuri furate, iar cele trei românce au fost reclamate pentru primirea bunurilor furate. În plus, una dinte ele este acuzată de evadare, deoarece ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu. 

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel