Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă din Italia, maltratată de soțul violent: femeia și doi minori duși, sub cod roșu, într-o locuință protejată
WhatsApp
Un  român, în vârstă de 47 de ani, din Italia, este acuzat de maltratare și abuz față de partenera sa și copiii minori. Femeia româncă a raportat o conduită violentă și umilitoare, iar bărbatul a negat totul.
O româncă din Italia, maltratată de soțul violent, femeia și doi minori duși, sub cod roșu, într-o locuință protejată. Sursa foto: freepik.com

Când s-a întors acasă de la serviciu, românul nu li-a mai găsit soția și pe cei doi copii minori în casă, deoarece aceștia au fost scoși din casă ub cod roșu și duși într-o locuință protejată, după ce au raportat maltratări și abuzuri, care au început din anul  2018.

Aceasta este acuzația adusă unui român de 47 de ani, aflat în Pesaro de 20 de ani, care până în prezent neagă orice tip de violență față de partenera său, o conațională, de  47 de ani, și copiii lui de 4 și, respectiv, 5 ani, scrie ilrestodelcarlino.it.

Plângerea femeii vine după o serie de comportamente umilitoare și violente care pare să fi împins-o să se distanțeze definitiv de partenerul ei. 

 

Românul își pedepsea soția chiar  dacă se întreruperea curentul și a gazul din casă

 

Bărbatul îi verifica constant telefonul, acuzând-o că are relații cu alți bărbați cu care, ulterior, va face copiii.

Mai mult, gelos îi verifica starea lenjeriei ei când  pleca de casă, a îndepărtat-o ​​de familia sa și a monitorizat fiecare cheltuială pe care o făcea femeia, ajungând chiar să o pedepsească prin întreruperea curentului și a gazului din casă.

Efectiv, i-a făcut soției sale o viață de coșmar. Interogatoriul de garanție va avea loc în termen de zece zile pentru a asculta și varianta bărbatului, asistat de avocatul Matteo Mattioli. Între timp, oamenii legii au aplicat o măsură asiguratorie și l-au scos pe român din locuința în care locuia cu femeia și copii minori.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel