Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă din Italia a fost abuzată de doi tunisieni. Femeia se află sub îngrijri medicale 
WhatsApp
O româncă a fost violată de doi tunisieni care i-au furat telefonul 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un individ de cetățenie tunisiană, identificat ca Abdelkader Louatiun în vârstă de 30 de ani, a fost arestat în legătură cu un atac violent care a avut loc la Roma. Louatiun, cunoscut în zona traficului de droguri din Tor Bella Monaca, a fost implicat în drogarea și violarea unei românce de 20 de ani.

Victima, atrăgând-o inițial pe Instagram, a fost ulterior ademenită într-un apartament de la periferia Romei, unde a avut loc agresiunea.

Bărbații i-au furat telefonul pentru a-i găsi contul de Instagram

 

Incidentul a avut loc pe 17 aprilie, când cei doi atacatori au atras victima pe stradă și i-au furat telefonul mobil pentru a o contacta pe Instagram. După ce au convins-o să meargă la un aperitiv la un bar local și au îmbătat-o, au condus-o într-un apartament sub pretextul că o vor însoți la stația de metrou, scrie Il Messaggero. 

Politia din Casilino a reușit să-l identifice pe Louatiun după ce victima a furnizat fotografii și imagini de pe camerele de supraveghere. A fost oprit în fața unui bar, fiind victima unui atac anterior din partea compatrioților săi din cauza conflictelor legate de droguri. Ulterior, a fost dus la secția de poliție și arestat. Complicele acestuia este încă căutat.

Acolo, victima a fost agresată sexual de ambii bărbați. Agresiunea a fost întreruptă de apariția unei alte femei în apartament. Victima, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită ulterior într-o stare semi-conștientă de către partenerul său și transportată la spitalul Tor Vergata, unde medicii au constatat agresiunea și au externat-o cu un prognostic de recuperare de 40 de zile.

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel