Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă din Belgia acuzată de furt contestă pedeapsa cu închisoarea și cere o sentință mai blândă. ”Atât de mult pentru un bagaj?”
WhatsApp
O tânără de origine română consideră că pedeapsa pe care a primit-o este prea aspră și cere judecătorului o sentință mai blândă. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O tânără româncă de 20 de ani, a contestat la tribunalul din Bruges pedeapsa de 9 luni de închisoare pe care a primit-o în lipsă pentru un furt comis la centrul de vacanță pentru tineri Horizon din Bredene. Incidentul a avut loc pe 15 august 2022, când un grup de turiști cazați la Horizon și-au lăsat bagajele nesupravegheate pe un gazon, uitând să încuie poarta de intrare. Trei români au profitat de această neglijență și au sustras obiecte de valoare din bagaje.

Polițiștii au reușit să identifice cei trei hoți, iar pe 23 noiembrie 2023, aceștia au fost condamnați la pedepse de 9 luni de închisoare de către tribunalul din Bruges. Tânăra nu s-a prezentat la procesul inițial și a fost arestată abia în urmă cu două săptămâni. Din închisoare, ea a făcut apel împotriva sentinței, susținând că pedeapsa este prea aspră pentru un astfel de furt, scrie HLN.

„Sunt blocată de două săptămâni.”, a spus românca în fața judecătorului. „Atât de mult pentru un bagaj?”. Femeia a cerut o sentință mai blândă, iar hotărârea va fi pronunțată pe 29 iulie.

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel