Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă de 18 ani din Italia și-a acuzat tatăl de abuz sexual ca să scape de el. După 5 ani de procese a recunoscut că inventase totul 
WhatsApp
După cinci ani, calvarul judiciar pentru un bărbat acuzat de fiica sa de maltratare și violență sexuală, s-a încheiat. Dovezile arată că fata a inventat totul.  

După un calvar judiciar care a durat mai bine de cinci ani, bărbatul a fost achitat de toate acuzațiile.

Tribunalul din Pavia, completul prezidat de judecătoarea Elena Stoppini, a emis, de fapt, un verdict de achitare împotriva unui bărbat de naționalitate română, în vârstă de 48 de ani rezident în Pavia.

Vezi și: Italia. Român arestat după ce a jefuit o bătrână. Bărbatul a închis-o pe femeie într-o cameră, dar a uitat de telefon..

 

Român acuzat pe nedrept de fiica sa de abuz sexual 

 

În februarie 2018 românul a fost denunțat de fiica sa pentru rele tratamente și, de asemenea, violență sexuală.

Fata, care la momentul plângerii atinsese deja vârsta majoratului, l-a acuzat pentru fapte anterioare, care datează de pe vremea când era încă minoră. Aceasta ar fi fost chemată să depună mărturie în instanță în februarie anul trecut, dar și-a retras acuzațiile între timp, spunându-le judecătorilor că a inventat totul.

Vezi și: O nouă escrocherie în Italia. Carabinierii atrag atenția șoferilor: „Poartă un rucsac și se lansează!”

 

Adolescenta a mințit pentru a nu mai fi nevoită să asculte de tatăl ei

 

Intenția tinerei a fost de a-l acuza pe părinte, "vinovat" poate doar pentru că era mai sever și foarte strict cu fiica sa, pentru că dorea să fie mai liberă și chiar fugise de acasă.

Instanța a crezut cea de-a doua versiune oferită de fată, acum în vârstă de 23 de ani, și a pronunțat, prin urmare, o achitare împotriva bărbatului, apărat de avocatul Fabrizio Aronica, care a negat întotdeauna acuzațiile, conform presei străine.

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel