Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a murit pe loc, zdrobită de un tir. Femeia se afla pe trecerea pe pietoni, când a fost spulberată de mastodont
WhatsApp
Militarii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au intervenit, ieri, în comuna Valu lui Traian din județul Constanța. Acolo a avut loc un accident rutier grav pe strada Principală. O persoană, pieton, a fost prinsă sub un TIR.
O femeie a murit pe loc, zdrobită de un tir. Victima se afla pe trecerea pe de pietoni, când a fost spulberată de mastodont Sursa - ziuaconstanta.ro

Pompierii au reușit să scoată victima de sub TIR, însă, din păcate, manevrele de resuscitare nu au reușit să o salveze. Femeia de 64 de ani a murit.

"Pe data de 29 noiembrie, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autotren, condus de un bărbat, de 53 de ani, și un pieton, femeie, în vârstă de 63 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal", au transmis reprezentanții IPJ Constanța. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, al femeii. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 

Un alt accident mortal în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism a avut loc ieri seara, în județul Caraș-Severin.

 

Accident mortal cu două TIR-uri. Trei morți

 

Un accident mortal în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism a avut loc, ieri seara.  Un accident grav în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism s-a produs luni seara pe DN6, în județul Caraș-Severin. Trei persoane au murit.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 6, la kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea, județul Caraș-Severin. În accident au fost implicate două TIR-uri și un autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane din autoturism. Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, au transmis polițiștii.

 

Accident și în Sibiu, luni seara

 

Traficul a fost deviat luni seara pe DN14, în județul Sibiu, unde a avut loc un accident în care au fost implicate două mașini. Doi tineri au fost transportați la spital.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc la intrare în Șura Mare dinspre Sibiu. În accident au fost implicate două mașini conduse din direcții opuse, unul spre Sibiu, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Ocna Sibiului, iar celălalt autoturism condus spre Mediaș, de un tânăr de 23 de ani, din Șeica Mare.

ISU Sibiu susține că în accident au fost implicate patru persoane care au primit îngrijiri medicale. Un băiat de circa 18 ani a fost transportat de echipajul SMURD la UPU Sibiu, cu multiple contuzii, iar o fată a fost transportată la spital de echipajul SAJ. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital. Polițiștii fac cercetări la fața locului. Traficul rutier pe drumul național a fost blocat, fiind deviat pe o cale secundară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel