Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a intrat cu mașina prin geamul unui supermarket, încercând să iasă din parcare
WhatsApp
O șoferiță a distrus geamul unui supermarket din Brad, Hunedoara, încercând să iasă din parcare. După ce a încurcat comenzile, femeia a intrat cu mașina direct prin vitrina magazinului, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere au devenit virale.
O șoferiță a intrat cu mașina prin geamul unui supermarket, încercând să iasă din parcare

Pe filmare se vede cum femeia se urcă la volanul BMW-ului parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități și vrea să iasă cu spatele din parcare.

Din partea stângă apare o altă mașină, așa că șoferița schimbă manevra și merge înainte. După câteva secunde, accelerează brusc și intră direct prin geamul supermarketului. Cel mai probabil, femeia a încurcat pedalele și n-a mai reușit să apese frâna, apăsând tot pe accelerație, transmite Digi24.ro.

Femeia, care parcase pe un loc destinat persoanelor cu handicap, deţine un certificat de handicap, iar maşina era special concepută pentru a putea fi condusă de persoane cu dizabilităţi, au precizat reprezentanţii Poliţiei. În urma accidentului nu au rezultat victime.

 

Amendă uriașă pentru o femeie, care a intrat cu BMW-ul pe o plajă din Constanța

 

O femeie, care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța, a fost amendată cu 10.000 de lei. Mașina a rămas blocată în nisip. Cazul a fost făcut public de Primăria Constanța care, în acest context, a reamintit că accesul cu mașina pe plajă este interzis.

Incidentul a fost semnalat de o persoană care a sunat la Poliția Locală Constanța. O femeie care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța a fost amendată cu 10.000 de lei.

Polițiștii care au mers la fața locului au amendat șoferița cu o amendă de 10.290 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

"Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare. În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale, a transmis Primăria Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel