Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a fost aleasă cea mai frumoasa fată din Marea Britanie, la categoria 13 - 15 ani
WhatsApp
O tânără româncă din Wembley a fost încoronată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie la categoria 13-15 ani.
Rebecca Tentea, românca stabilită în UK

Rebecca Tentea, o tânără de 14 ani originară din România, a devenit oficial cea mai frumoasă fată din Marea Britanie la categoria de vârstă 13-15 ani. Rebecca, care locuiește cu familia sa în Wembley, a câștigat recent titlul de "Junior Teen Diamond United Kingdom" și urmează să reprezinte Regatul Unit în competiția internațională de modeling "Junior Teen Global Icon", care se va desfășura anul viitor în Los Angeles, scrie publicația Anunțul UK.

„Vreau să devin cea mai frumoasă fată din lume la categoria mea de vârstă. Nu mă va interesa ce vor spune băieții despre mine, sunt încă foarte tânără... Prioritatea mea în acest moment și în următorii ani sunt studiile, îmi doresc să intru la Facultatea de Criminologie. Apoi va fi suficient timp și pentru băieți”, a declarat Rebecca Tentea pentru sursa citată.

Rebecca s-a născut în Filiași, județul Dolj, și a emigrat împreună cu familia sa în Marea Britanie la vârsta de patru ani. Mama ei este originară din Caracal, județul Olt, iar tatăl din Florești, județul Gorj. Familia Tentea s-a stabilit în Wembley în 2013, iar tânăra a început cariera în modeling la doar opt ani.

rebecca-romanca-anglia

Ascensiune rapidă în lumea modelingului

 

De la primele defilări, Rebecca a impresionat pe marile scene de modă din Londra, dar și din România. În prezent, este imaginea brandurilor Ethnicroyals și Girls4Girls. Cariera sa a cunoscut o ascensiune rapidă, iar în 2024, la doar 14 ani, a devenit cea mai frumoasă adolescentă din zona Middlesex.

„Este o mare onoare pentru mine să fiu încoronată ca Junior Teen Diamond în Marea Britanie. Mă pregătesc pentru un an de domnie care mă va duce să concurez, anul viitor, la Los Angeles, iar acum aspir să devin *Junior Teen Global Icon* în America”, a spus Rebecca, exprimându-și entuziasmul pentru viitoarea competiție.

În ciuda succesului din modeling, Rebecca nu a neglijat educația. Ea este o elevă de top, iar planurile sale de viitor includ studii în Criminologie, o disciplină care o pasionează. În plus, tânăra este o pianistă și cântăreață apreciată, debutând recent cu un concert la "House of Icons" din Londra.

rebecca-romanca-anglia

rebecca-romanca-anglia

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
DCSport.ro
24 oct 2024, 21:58
Internațional Vezi toate articolele
pixel