Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a defilat la Victoria’s Secret Fashion Show 2024. Cine este îngerașul care a reprezentat România
WhatsApp
România a avut o reprezentantă de seamă pe podium, Andreea Diaconu, care a defilat alături de supermodele celebre precum Gigi și Bella Hadid, Adriana Lima, și chiar Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franței. 
Foto: Captura Youtube

Marți seară, 15 octombrie 2024, Victoria’s Secret Fashion Show a revenit în forță, oferind un spectacol impresionant la Brooklyn Navy Yard, New York. Evenimentul a marcat întoarcerea unuia dintre cele mai emblematice show-uri de modă, după o pauză de șase ani, timp în care brandul a traversat o perioadă de rebranding, punând accent pe diversitate și incluziune.

 

Andreea Diaconu, românca care a strălucit pe podium

 

România a avut o reprezentantă de seamă pe podium, Andreea Diaconu, care a defilat alături de supermodele celebre precum Gigi și Bella Hadid, Adriana Lima, și chiar Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franței. Pentru Andreea Diaconu, acest moment a fost o încununare a unei cariere impresionante în lumea modei, începută la vârsta de 13 ani.

Născută în București și stabilită de ani buni în Statele Unite, Diaconu a devenit un nume cunoscut în industrie, fiind model pentru case de modă renumite și apărând pe copertele unor reviste de prestigiu, precum Vogue și Elle.

Victoria’s Secret Fashion Show 2024 a marcat un punct de cotitură pentru brandul american. După controversa care a înconjurat show-ul în anii trecuți, compania a adoptat o nouă viziune, îmbrățișând diversitatea dimensiunilor și promovând o imagine mai incluzivă a frumuseții.

În 2023, spectacolul a fost reimaginat sub forma unui documentar intitulat "Victoria’s Secret World Tour", care a prezentat talentele designerilor din întreaga lume.

 

Victoria’s Secret Fashion Show revine în forță după șase ani

 

Totuși, anul acesta, organizatorii au revenit la formatul tradițional de podium, aducând un suflu nou prin mixul de modele consacrate și figuri noi, precum Devyn Garcia și Anok Yai.

Spectacolul a fost completat de o prestație muzicală surprinzătoare din partea legendei muzicii pop, Cher, care a ridicat și mai mult nivelul de entuziasm al evenimentului. În deschidere a cântat Lisa din BLACKPINK și Tyla. Printre vedetele care au strălucit pe scenă s-au numărat Tyra Banks și Kate Moss, care au defilat alături de noile generații de supermodele.

Pentru Andreea Diaconu, participarea la acest eveniment iconic a fost un pas important în cariera sa internațională. Deși și-a început cariera la o vârstă fragedă, fiind descoperită la doar 11 ani, Diaconu a evoluat constant, ajungând să fie una dintre cele mai apreciate modele românce pe plan global.

 

@topicsofpixie Fake body ⚠️ #victoriassecret #vsangel #vsfashionshow #andreeadiaconu #2024 #fakebody #model #romanian #fashiontiktok #fakesituation ♬ original sound - TopicsofPixie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel