Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mașină care transporta muncitori români s-a răsturnat. A fost activat Planul Roșu: Trei morți și șapte răniți
WhatsApp
Un vehicul care transporta muncitori s-a răsturnat într-o carieră din localitatea gorjeană Mătăsari. Autoritățile au trimis la fața locului numeroase echipe de intervenție din cauza numărului mare de persoane rănite.
O mașină care transporta muncitori români s-a răsturnat. A fost activat Planul Roșu: Trei morți și șapte răniți

Potrivit primelor informații, vehicul care transporta muncitori s-a răsturnat în cariera Jilț Sud. Trei persoane sunt inconștiente, iar alte opt au răni care necesită îngrijiri medicale.

Ulterior, echipele de intervenție au confirmat că în accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care șapte sunt rănite și trei au murit. În zonă nu pot ajunge autospecialele medicale, așa că victimele sunt transportate cu vehiculele carierei până la o platformă betonată, unde se află echipajele medicale.

Autoritățile din județul Gorj au activat Planul Roșu de Intervenție. În zonă a fost amenajat un punct medical pentru victimele accidentului.

La fața locului sunt trei echipaje SMURD, două echipaje pentru descarcerare, o autospecială transport victime multiple, opt ambulanțe SAJ și două elicoptere SMURD.

 

Victimele vor fi transportate pe o platformă betonată

 

Deoarece zona nu este accesibilă cu autospecialele de intervenţie, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilţ Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenţie.

Potrivit ISU Gorj, una dintre persoanele rănite este în drum spre spitalul Motru, două sunt în drum spre spitalul din Târgu Jiu şi una a fost preluata de elicopterul SMURD. Toate sunt conştiente şi cooperante în acest moment, a precizat sursa citată.

Potrivit primelor informaţii comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, a fost activat Planul roşu de intervenţie, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de pompieri, paramedici şi ambulanţe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel