Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mamă revoltată după ce a cheltuit aproape 65 de euro pentru un mic dejun la Disney: „Cerealele Cenușăresei!”
WhatsApp
Pentru copii, tot ce poți cumpăra la Disney are un gust mai bun. Însă când vine vorba de portofelele părinților, nota de plată este foarte adesea mare. 
O mamă revoltată după ce a cheltuit aproape 65 de euro pentru un mic dejun la Disney - Cerealele Cenușăresei!

Kaitlin a decis să-i facă pe plac fiicei sale de patru ani și a rezervat un sejur la Disney World Florida. Nu doar micuța va ține minte călătoria, ci și portofelul mamei. 

Femeia susține de fapt pe TikTok că a plătit incredibila sumă de 65 de euro pentru micul dejun al copilului ei. Oare ce a mâncat fetița de suma asta, s-au întrebat internauții.

Bineînțeles că nu o mâncare sofisticată, cu doar niște cereale simple. „La Disney are un gust mai bun”, reacționează mama cu mult sarcasm după ce a plătit 65 de euro pentru „cereale Cenușăresei”.

Evident, asta a fost tot ce a fost nevoie pentru a crea o revoltă pe rețelele de socializare. Iar comentariile nu au întârziata să curgă: „De aceea nu vreau unt nervos să-mi duc copiii la Disney”; „La fel de bine puteai plăti ca Cenușăreasa să vină la tine acasă”, au comentat uimiți utilizatorii de internet.

Angajări la DisneyLand. Firmă anunță recrutări masive: 8.500 de locuri de muncă sunt vacante

„Micul dejun complet costă 69,99 USD și 42 USD pentru copii. Este încă scump, dar nu sunt 70 de dolari doar pentru cereale”, a comentat un urmăritor.

Kaitlin a făcut ulterior un al doilea videoclip, anunțând că a exagerat în postarea ei. „Totul a fost publicat ca o glumă pură și o exagerare”, a anunțat femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel