Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O judecătoare ROMÂNCĂ, găsită ÎNJUNGHIATĂ lângă mașină, după ce soțul ei a dat-o DISPĂRUTĂ
WhatsApp
Caz şocant în Mureş! O judecătoare de la Curtea de Apel a fost găsită în stare gravă, înjunghiată lângă mașina ei, după ce soțul a dat-o dispărută. Lângă victimă a fost descoperit şi un cuţit de bucătărie. Medicii spun că starea victimei este gravă. Acum, autorităţile încearcă să afle dacă femeia a fost victima unui atac sau a încercat să se sinucidă, relatează B1 TV.
Foto ARHIVĂ

Judecatoarea Cristina Pașol, în vârstă de 38 de ani, de la Curtea de Apel Mures a fost gasită lângă mașina sa, într-o baltă de sange de către poliţişti. Soţul femeii a fost cel care a alertat autorităţile care au plecat în căutarea sa.Poliţiştii din Sovata au verificat metru cu metru zona, iar la un moment dat au identificat maşina femeii.S-au apoopiat de autovehicul, iar când au văzut în ce stare se află aceasta i au acordat primele îngrijiri medicale. După care a fost solicitată o ambulanţă.

Victima avea răni serioase şi a fost transportată imediat la UPU Târgu Mureş. Surse medicale susuţin că starea femeii este una delicată, iar următoarele ore sunt decisive. Între timp, poliţia a deschis o anchetp în acest caz. Este luată în calcul şi ipoteza unui atac sângeros, dar şi a sinuciderii. Totuşi în momentul în care soţul acesteoa a sunat la 112 le a spus operatorilor, că s a certat cu soţia şi că aceasta a ameninţat că se sinucide. Mai mult, poliţiştii au găsit lângă maşina femeii şi un cuţit de bucătărie. Cristina Pașol s-a transferat nu demult de la Curtea de Apel Cluj - secţia civilă la Curtea de Apel Mureş.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel