Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O înregistrare video șocantă arată cum turiștii din Australia ignoră avertismentele privind crocodilii de pe malul unui râu infestat
WhatsApp
Turiștii au fost atacați după ce s-au adunat pe malul unui râu infestat de crocodili pentru a privi cum prădătorii pândesc la doar câțiva metri distanță.
O înregistrare video șocantă arată cum turiștii din Australia ignoră avertismentele privind crocodilii de pe malul unui râu infestat / Foto: Unsplash

Vineri au apărut imagini care arată mulțimi uriașe, inclusiv copii, la faimosul Cahill's Crossing din Teritoriul de Nord al Australiei, mulți dintre ei băgându-și chiar degetele de la picioare în apă.

Până la 200 de turiști au fost văzuți stând nestingheriți pe malul râului, lăsându-l uimit pe Leon Compton, prezentator la ABC Radio. 

"Cineva va muri, având în vedere comportamentul pe care l-am văzut ieri la trecere - este doar o chestiune de timp", a declarat pentru ABC Compton, care se afla în vizită în zonă.

Compton a spus că în acel loc ar trebui să existe o baricadă pentru a oferi spațiu între vizitatori și crocodili, dar aceasta era în construcție.

 

Mai mulți turiști din Australia ignoră avertismentele privind crocodilii de pe malul unui râu infestat

 

În ciuda faptului că existau semne că trecerea este închisă, el a spus că mulți au decis să coboare până la malul apei. POZE AICI.

'A fost atât de ridicol. Ar fi devenit o debandadă dacă un crocodil ar fi ieșit de acolo', a spus el.

Locul din Parcul Național Kakadu a fost marcat de tragedii în trecut, un bărbat fiind ucis în 2017 în timp ce încerca să traverseze pe jos zona periculoasă. 

În 1987, Kerry McLoughlin, în vârstă de 40 de ani, a fost decapitat după o întâlnire cu un crocodil în timp ce pescuia în aceeași zonă. 

Anul trecut, un grup de turiști a fost nevoit să înoate prin apele infestate de crocodili după ce Subaru Forester-ul lor s-a împotmolit în râu. 

Aceștia au fost nevoiți să abandoneze mașina și să traverseze înot râul East Alligator River, care este cunoscut pentru că este plin de crocodili de apă sărată. 

 

În 2019 mașina unui turist a fost înconjurată de peste 30 de crocodili 

 

Mașina a fost nevoită să se oprească complet timp de mai bine de două minute și să aștepte ca reptilele să se mute de pe șosea.

Managerul de operațiuni de la Kimberley Off-Road Adventure Tours, Lucy Periton, a declarat atunci pentru Daily Mail Australia că nu este neobișnuit să vezi reptilele împrăștiate pe tot drumul. 

Cahills Crossing are o lățime de doar câțiva metri, dar este renumit ca fiind unul dintre cele mai periculoase corpuri de apă din Australia, unde trăiesc aproximativ 120 de crocodili, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel