Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O îngrijitoare din Italia a împins-o pe bătrâna de care avea grijă peste balcon: i-a luat toți banii și a încercat să-și piardă urmele
WhatsApp
O femeie a fost arestată, fiind acuzată că a împins-o de la balcon pe femeia pe care o îngrijea. Din păcate, bătrâna a decedat.

Faptele care datează din 22 aprilie 2022 au avut loc într-un apartament de la etajul patru al unui imobil din Colognola, la periferia orașului Bergamo.

Polițiștii din Bergamo au arestat în  dimineața zilei de miercuri, 15 noiembrie, o femeie ucraineană. Conform acuzației, ea a fost cea care a împins de la balcon o doamnă în vârstă de 77 de ani, ucigând-o. Faptele datează din 22 aprilie 2022 și s-au petrecut într-un apartament de la etajul al patrulea al unui imobil din Colognola, chiar lângă Bergamo. La început, oamenii legii s-au gândit la o sinucidere, acum pentru Parchet nu mai sunt îndoieli: este o omucidere, scrie presa italiană.

 

Între cele două a izbucnit o ceartă, care s-a încheiat cu o crimă

 

Potrivit cercetărilor, în ziua săvârșirii faptei, bătrâna a descoperit că îngrijitoarea i-a sustras două mii de euro de pe card. Se pare că între cele două a izbucnit o ceartă, care s-a încheiat cu o crimă: îngrijitoarea a împuns-o pe bătrână de pe balcon. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bătrână.

Toate investigațiile efectuate de sediul Poliției au exclus apoi sinuciderea: victima nu și-a exprimat niciodată aceste intenții și, în ziua decesului, a mers la o agenție de turism pentru a plăti o călătorie în străinătate

În timpul interogatoriului, îngrijitoarea s-a contrazis de mai multe ori, stârnind suspiciuni. Mai mult, investigațiile Departamentului de Poliție Științifică din Milano au exclus și ipoteza unui eveniment accidental.

Miercuri, 15 noiembrie, magistrații de la Parchetul din Bergamo au trimis îngrijitoarea   la închisoare. Femeia arestată rămâne la dispoziția autorităților judiciare.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel