Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O haină de 300 de euro a fost "furată" dintr-un bar din Manchester. Răzbunarea perfectă a victimei a uimit internetul
WhatsApp
Un tânăr din Manchester, a reușit să-și recupereze geaca, în valoare de 350 de euro, într-un mod inedit, după ce aceasta i-a fost "furată" dintr-un club de noapte.
O haină de 300 de euro a fost "furată" dintr-un bar din Manchester. Răzbunarea perfectă a victimei a uimit internetul / Foto: Unsplash

Deși aceasta nu a fost prima oară când i s-a furat geaca în timpul unei ieșiri în oraș,Ben Gransmore a decis să aibă o abordare diferită, care l-a făcut popular pe internet.

Săturat de pierderile anterioare, bărbatul a pus un AirTag în haina sa. Când geaca a dispărut, el a putut să urmărească dispozitivul și să-și găsească haina în dimineața următoare la o adresă din Wigan.

Ben și prietenul său Henry Jones au format un duo dinamic și au mers să-și recupereze articolul vestimentar valoros. Cu toate acestea, au întâmpinat dificultăți în a-i determina pe cei de la adresa respectivă să le deschidă ușa. După mai multe încercări, inclusiv bătut la ușă și sunat la interfon, au reușit să-l confrunte pe presupusul hoț.

 

Așa zisul hoț a susținut că nu a vrut să fure geaca, ci era doar beat

 

În cele din urmă, persoana respectivă a recunoscut și a aruncat haina afară, explicând că erau beți în noaptea când a avut loc furtul.

Experiența lui Ben a fost împărtășită pe TikTok și a devenit virală, mulți oameni apreciind ingeniozitatea sa și munca de detectiv. Ben a subliniat importanța utilizării unui dispozitiv de urmărire pentru a evita furturile viitoare și a sfătuit pe toți cei care trec prin experiențe similare să facă același lucru.

Reacțiile la videoclipurile sale au fost pozitive, iar mulți au lăudat ideea sa inteligentă. 

„Ideea ta a fost atât de inteligentă încât sunt gelos că nu m-am gândit eu însumi la asta", scrie o persoană.

Comentând videoclipurile virale, Ben a spus: "A explodat clipul. Am primit mesaje de la prieteni și chiar și de la managerul meu care l-a văzut."

În final, Ben a subliniat că învățătura principală din această experiență este să nu-ți lași niciodată haina jos când ieși în oraș și că tehnologia poate fi un aliat util în prevenirea furturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel