Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O gravidă cu Covid a murit la Spitalul din Satu Mare. Medicii au apelat la mascați pentru a pune stop furiei familiei
WhatsApp
Anchetă de proporții la Spitalul din Satu-Mare după ce o tânără însărcinată a decedat. Conducerea Spitalului a apelat la forțele de ordine pentru a pune stop furiei familiei îndurerate.
O gravidă a murit la Spitalul Satu Mare. Medicii au apelat la mascați

Mai multe persoane din localitatea Stâna au ajuns la Spitalul Județean Satu Mare și au cerut să fie lăsate să intre în unitatea medicală după ce o tânără de 20 de ani, însărcinată, a murit, transmite Antena 3. 

La fața locului au fost trimise mai multe forțe de ordine, pentru a scăpa de furia rudelor îndurerate. 

Familia tinerei nu înțelege în ce condiții s-a produs decesul, deoarece a avut șase teste de Covid negative. Femeia era însărcinată în luna a șasea și era internată la Spitalul din Satu Mare de o săptămână. Rudele tinerei nu își explică de ce a ajuns la Terapie Intensivă și nu au fost anunțate de starea gravă a femeii. Potrivit cadrelor medicale, femeia a fost infectată cu Covid, iar rezultatul a venit după al șaptele test.

 

O gravidă infectată cu Covid a murit la Spitalul Satu Mare. Medicii au apelat la mascați 

 

Conducerea spitalului a anunțat o anchetă internă pentru a stabili toate cauzele decesului tinerei însărcinate. Acesta nu este singurul caz în care o femeie însărcinată a murit în spital. 

Recent, o altă  femeie a fost transferată de urgenţă aici după ce starea ei s-a agravat şi i s-a făcut o operaţie cezariană de urgenţă.

Pentru ea, apropiaţii au organizat inclusiv o campanie de donare de sânge însă în cele din urmă, după două săptămâni de luptă, organismul femeii a cedat.

Bebeluşul, o fetiţă, a fost adus pe lume prin cezariană şi cântărea doar 800 de grame, informează Știrile PRO TV. Medicii care o îngrijesc spun că evoluţia copilei este bună şi deja a început să ia în greutate. Va rămâne în incubator la Maternitatea Bega câteva luni.

Cele două femei nu erau vaccinate. Medicii spun că evoluția Covid e fulminantă. 

Record la decese din cauza Covid

 

România a mai înregistrat un record la decese din cauza Covid, astăzi, 16 octombrie.

Au fost raportate 2 decese anterioare intervalului de referință, survenite în luna septembrie 2021, în județele Călărași și Mureș. În intervalul de referință (ultimele 24 de ore) au fost înregistrate 350 decese.

Din totalul de 352 de pacienți decedați, 312 erau nevaccinați și 40 vaccinați. Cei 40 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 50 și 80 de ani. 33 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 7 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel