Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie și-a închis iubitul într-o valiză: „Nu pot să respir” / „Așa mă simt eu când mă înșeli!”
WhatsApp
O femeie care și-a ucis iubitul într-un mod brutal, lăsându-l să moară închis într-o valiză, urmează să fie judecată pentru crimă.
O femeie și-a închis iubitul într-o valiză: „Nu pot să respir” / „Așa mă simt eu când mă înșeli!”

Femeia și-a închis iubitul în valiză și l-a filmat în timp ce acesta strigă după ajutor. Ea l-a lăsat să moară încuiat în geanta de voiaj, relatează Știrile PRO TV. Cuplul avea un trecut tumultuos, marcat de violență domestică. Povestea înfiorătoare a avut loc în februarie 2020, când Sarah Boone, în vârstă de 42 de ani, a sunat la poliție pentru a anunța că prietenul ei, Jorge Torres Jr, a murit în casa ei din Winter Park, la nord de Orlando, Statele Unite.

Femeia a povestit la acel moment că ea  și iubitul său au consumat alcool și li s-a părut amuzant să se joace de-a v-ați ascunselea. Bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi intrat în valiză pentru joc, a spus femeia la audieri.

„Eu și prietenul meu ne jucam aseară și l-am pus într-o valiză și ne jucam... un fel de joc de-a v-ați ascunselea, așa că... am adormit și m-am trezit și el era mort în valiză. Nu știu ce s-a întâmplat. Îi ieșea sânge din gură. Este țeapăn și este violet", a spus ea.

Ea a spus că a presupus că iubitul său va ieși din valiză și că i se va alătura în pat. După ce l-a găsit mort, ea l-a sunat pe fostul ei soț, care a îndemnat-o să sune la 911.

 

Femeia a recunoscut că ea a fost cea care l-a băgat pe bărbat în valiză

 

Ulterior, femeia a recunoscut că ea a fost cea care l-a băgat pe bărbat în valiză. Ea a închis fermoarul genții, după care s-a dus la culcare. A doua zi dimineață, ea l-a găsit pe bărbat mort în valiza în care îl lăsase.

Anchetatorii au găsit în telefonul femeii o înregistrare în care este filmată valiza în care se afla bărbatul. El plânge și cere disperat să fie lăsat să iasă din geantă, spunând că nu poate respira. Femeia râdea în filmare.

„Pentru tot ce mi-ai făcut. Să te ia naiba. Stupid”, ar fi spus femeia în înregistrare. 

„Nu pot să respir, la naiba", a spus iubitul femeii.

„Asta e vina ta. Așa mă simt eu când mă înșeli. Probabil că ar trebui să taci naibii din gură”, i-a răspuns femeia.

Femeia a fost arestată în iunie 2018 fiind acuzată că și-a strangulat iubitul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel