Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie peste 60 de ani s-a trezit după operație cu sâni noi și un posterior mai mare, deși ceruse altă procedură
WhatsApp
O femeie în vârstă de 65 de ani din Washington, s-a trezit cu un șoc după o operație în Mexic, descoperind că i s-au făcut modificări corporale pe care susține că nu le-a cerut. 
O femeie peste 60 de ani s-a trezit după operație cu sâni noi și un posterior mai mare, deși ceruse altă procedură / Foto: Unsplash

Inițial, Kimberly McCormick căuta să facă o operație de îndepărtare a excesului pielii după o intervenție de succes pentru pierderea în greutate, dar a fost uluită să afle că a primit o mărire de sâni și un lifting brazilian la fund, proceduri pe care nu le-a solicitat niciodată.

Decizia de a se întoarce în Mexic pentru intervenția chirurgicală a avut consecințe neașteptate pentru Kimberly, care s-a trezit cu un sân inflamat și cu modificări corporale pe care nu le anticipase. Deși inițial căuta un lifting mamar, care vizează poziția sânilor, ea a primit implanturi mamare și un set de sâni C, conform afirmațiilor sale. Acest lucru a fost cu totul diferit față de ceea ce intenționa să obțină și a adus cu sine o factură medicală de 75.000 de dolari (68.497 de euro).

 

Femeia a suferit probleme grave de sănătate în timpul operației mult mai complicate

 

Procedurile nedorite au inclus și un lifting brazilian la fund, în locul îndepărtării pielii de sub brațe și de pe picioare, așa cum își dorea Kimberly. „Îndepărtarea excesului de piele de pe picioare, brațe, ridicarea sânilor și abdominoplastia, totul era marcat și gata de plecare", a declarat ea. Procedura a durat mai mult decât se aștepta, intrând în operație la ora 4 după-amiaza și ieșind abia la 1:30 dimineața.

Însă coșmarul nu s-a oprit aici. Kimberly a povestit că unul dintre plămânii săi a cedat parțial în timpul anesteziei, iar condițiile postoperatorii au fost departe de a fi ideale. Acest episod a fost însoțit de un incident neplăcut cu personalul de securitate, care a împins fizic fiica lui Kimberly atunci când aceasta a întrebat despre starea mamei sale.

Acum, Kimberly se confruntă cu o factură uriașă și cu perspectivele unei alte intervenții chirurgicale pentru a corecta lucrurile. Cu implanturi mari pe care nu le-a dorit și o factură de reparare de peste 60.000 de lire sterline, ea a avertizat publicul să evite operațiile la prețuri reduse. "Nu-mi pasă cât de tentantă este oferta, nu o faceți. Pentru că rezultatul final nu va fi ceva de care să fii mulțumit", a spus ea, sfătuind prudență și cercetare atentă înainte de a opta pentru intervenții chirurgicale la nivel internațional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel