Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie jandarm din Cluj și-a donat părul unei cauze nobile: „Gesturi mici care pot însemna mult”
WhatsApp
Florina Druţu, o femeie jandarm la Cluj de aproximativ doi ani, a făcut un gest, care i-a surprins și pe colegii ei. Acestea și-a donat părul, din care vor fi făcute peruci, necesare femeilor bolnave de cancer. Proiectul «Vieţi Împletite – BraveCut» aparţine Fundației Renașterea pentru Sănătatea Femeii și are ca scop colectarea de păr și strângerea de fonduri în vederea realizării de peruci care vor fi donate femeilor care îşi pierd părul în urma tratamentelor cu citostatice.
O femeie jandarm din Cluj și-a donat părul unei cauze nobile „Gesturi mici care pot însemna mult”

„Gesturi mici care pot însemna mult... Florina Druţu este colega noastră  de aproximativ doi ani…O persoană conştiincioasă la locul de muncă şi mereu receptivă la activităţile umanitare iniţiate la nivelul unităţii.

Recent, Florina ne-a surprins printr-un nou gest, donându-şi cu generozitate părul pentru o nobilă cauză - femeile aflate în momente dificile de viaţă…lupta cu cancerul. Proiectul «Vieţi Împletite – BraveCut» aparţine Fundației Renașterea pentru Sănătatea Femeii,  având ca scop principal colectarea de păr și strângerea de fonduri în vederea realizării de peruci care vor fi donate femeilor care îşi pierd părul în urma tratamentelor cu citostatice.

Lungimea minimă a unei codițe este de 15 cm și nu există restricții în ceea ce privește părul vopsit sau grosimea firului de păr. Poţi ajuta și tu la îndeplinirea unui vis”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Cluj, pe Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel