Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie i-a dat foc mașinii unei esteticiene pentru că nu i-a făcut programare la gene. VIDEO
WhatsApp
O femeie a decurs la un gest șocant și neașteptat, după ce nu a reușit să obțină o programare pentru servicii de extensii de gene. Într-un moment de furie și frustrare i-a dat foc mașinii esteticienei sale preferate. 
O femeie i-a dat foc mașinii unei esteticiene pentru că nu i-a făcut programare la gene. VIDEO / Foto: Instagram

Marcella Orr Cobbins, proprietara salonului "Lashed by Cella", situat în inima orașului Chicago, a fost ținta unei acțiuni extreme, care a surprins comunitatea locală. Incidentul a fost imortalizat într-o înregistrare video postată de ea, în care se poate vedea o persoană îmbrăcată într-un hanorac, care toarnă lichid inflamabil pe mașina albă e ei, înainte de a o incendia.

Motivul care a stat la baza acestui act devastator a fost aparent nemulțumirea femeii în cauză față de incapacitatea de a obține o programare la salon pentru gene. În loc să caute soluții alternative sau să aștepte un moment liber în programul aglomerat al esteticienei, femeia a ales să răspundă cu violență, distrugând bunurile personale ale proprietarei salonului.

 

Esteticiana a inițiat o campanie pe platforma GoFundMe

 

În urma incidentului, Marcella Orr Cobbins a reacționat prin intermediul rețelelor sociale, postând imaginile alarmante și exprimându-și șocul și dezamăgirea față de ceea ce s-a întâmplat. Ea a subliniat că nu ar fi crezut că un client nemulțumit ar putea recurge la asemenea gesturi extreme.

Pentru a face față consecințelor financiare ale acestui incident și pentru a-și acoperi pierderile, Marcella Orr Cobbins a inițiat o campanie pe platforma GoFundMe.

"Mașina mea a fost incendiată recent de un client care nu a putut fi servit din cauza programului meu complet rezervat", spune ea conform NDTV.

Deși șocată și dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat, Marcella Orr Cobbins și-a exprimat recunoștința față de sprijinul comunității și a promis să continue să ofere servicii de calitate la salonul ei, în ciuda obstacolelor întâmpinate. Până în prezent, campania sa de strângere de fonduri a adunat o sumă modestă, dar sprijinul continuu al comunității ar putea să o ajute să-și revină și să-și continue activitatea în ciuda acestui incident regretabil.

"Am rămas tăcută și am încercat să procesez acest lucru în felul meu, dar faptul că cineva a distrus ceva pentru care s-a muncit atât de mult m-a lăsat fără cuvinte. Orice donație va fi foarte apreciată. Până în prezent, campania a strâns 1.560 de dolari din obiectivul de 50.000 de dolari.”, mai spune femeia.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marcella???? (@lashedbycella)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel