Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie a născut de una SINGURĂ, după ce a fost confirmată din greșeală cu COVID-19
WhatsApp
O femeie a fost nevoită să nască singură, fără nimeni din familia sa, într-o cameră izolată din spital, după ce fusese testată pozitiv cu COVID-19, deși nu avea niciun simptom.
heather_stocks

Ulterior, la aproape o săptămână după ce fusese externată, i s-a comunicat că nu avusese COVID-19. Heather Stocks, din Anglia, a mers la spital pentru o radiografie, după ce constatase că bebelușul se mișca mai puțin decât înainte. Însă, potrivit protocolului, înainte să i se facă consultul, a trebuit să își facă testul COVID-19, și cu toate că nu avea niciun simptom, rezultatul a fost pozitiv.  După aceasta, Heather a fost plasată într-o cameră izolată și i s-a spus că nici partenerul ei, nici mama ei nu vor putea veni să o vadă, scrie Daily Mail.

Heather Stocks, din Anglia, a mers la spital pentru o radiografie, după ce constatase că bebelușul se mișca mai puțin decât înainte. Însă, potrivit protocolului, înainte să i se facă consultul, a trebuit să își facă testul COVID-19, și cu toate că nu avea niciun simptom, rezultatul a fost pozitiv.  După aceasta, Heather a fost plasată într-o cameră izolată și i s-a spus că nici partenerul ei, nici mama ei nu vor putea veni să o vadă.

Heather a fost externată din spital pe 28 august, abia atunci partenerul ei și-a putut întâlni în sfârșit fiul pentru prima dată.  Șase zile mai târziu, Heather a primit mai multe apeluri din partea spitalului unde născuse, unde i s-a spus că rezultatul pozitiv al testului inițial pe care ea îl făcuse fusese o greșeală și că nu mai era nevoie să stea în izolare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel