Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O familie de români, distrusă într-un accident în Bulgaria. Silviu era șofer de TIR, iar apropiații nu-și explică tragedia
WhatsApp
O familie de români a fost distrusă într-un accident în Bulgaria, pe autostradă, la aproximativ 30 de kilometri de Sofia.

Soții Silviu și Crina mergeau în vacanță în Grecia, cu fetița în vârstă de 5 ani. Bărbatul era la volanul unui VW și era șofer profesionist de aproximativ 20 de ani, având o experiență foarte ridicată la drumuri lungi, informează monitorulsv.ro. Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții.

Din surse apropiate familiei, accidentul s-a produs pe o porțiune de autostradă care avea probleme tehnice cauzate de alte accidente. O balustradă desprinsă, ruptă, pare să fi făcut diferența dintre un accident cu avarii și poate răniți și o imensă tragedie. Cert este că românul de la volan a pierdut controlul asupra mașinii, aceasta a intrat în derapaj și s-a izbit, din lateral, de parapetul autostrăzii. Pentru că balustrada era ruptă, ghinionul teribil a făcut ca bucata metalică să intre în mașină, prin dreptul locurilor de față. Așa se explică violența extremă a accidentului. Șoferul a murit pe loc, iar soției, aflată pe locul din dreapta, balustrada i-a străpuns picioarele.  Din păcate, veștile despre starea femeii nu sunt bune. Puținele informații oferite celor care sunt la Sofia sunt că femeia a pierdut foarte mult sânge, are picioarele amputate și este intubată. Fetița, aflată pe bancheta din spate, nu a pățit nimic, fapt care demonstrează că acea bucată de balustradă intrată prin mașină a determinat imensa tragedie. Fără acest factor fatal, consecințele accidentului ar fi fost mai mult ca sigur cu totul altele.

 

Apropiații spun că este exclus ca românul să fi adormit la volan

 

Despre motivele pentru care șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, o variantă ar fi că s-ar fi întors să verifice centura de siguranță a fetiței ori că mașina ar fi derapat din cauza carosabilului ud.

Apropiații spun că este exclus ca acesta să fi adormit la volan, având în vedere experiența pe care o avea și faptul că oprise cu puțin timp înainte la o benzinărie, unde făcuse pauză și băuse o cafea.

Acum, apropiații așteaptă la Sofia să poate finaliza procedurile de repatriere ale bărbatului decedat și totodată se pregătesc să vină spre casă cu fetița. Având în vedere starea gravă în care se află femeia, aceasta va rămâne internată o perioadă în spitalul în care se află.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel