Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O familie de români a blocat o stradă pentru a-și face nunta. Au pus covor roșu și boltă de flori în mijlocul drumului
WhatsApp
O familie din Lugoj a „confiscat” o stradă întreagă și au pus covor roșu și boltă de flori în mijlocul drumului pentru a-și organiza cu mare fast nunta.
O familie de români a blocat o stradă pentru a-și face nunta. Au pus covor roșu și boltă de flori în mijlocul drumului. FOTO: captură lugojinfo.ro

Lugojenii au ocupat vineri fără niciun scrupul domeniul public din dreptul curții lor, punând covorul roșu și bolta cu flori specifice unei nunți cu mare fast chiar în mijlocul străzii, scrie Lugoj Info.

Un vecin a reclamat la poliție faptul că familia a blocat complet accesul pe drumul public, iar forțele de ordine au intervenit imediat, spre nemulțumirea petrecăreților.

Unul dintre ei i-a amenințat chiar pe polițiștii locali sosiți la fața locului că îl va suna pe primarul Francis Boldea, moment în care i s-a explicat că respectivul politician nu mai este de mult primar.

În cele din urmă, oamenii au scăpat fără amendă, pentru că au demontat imediat bolta de flori și au luat covorul roșu din mijlocul străzii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel