Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O elevă ROMÂNCĂ, DISPĂRUTĂ de acasă. Mama, DEVASTATĂ: „Am lăsat-o la școală, m-a sunat că este în Spania!”
WhatsApp
O tânără româncă, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul „Tudor Vianu” din Giurgiu, a fost dată dispărută de acasă. Mama tinerei a rămas șocată când a primit un telefon în care fata ei îi spunea că a plecat în Spania.

„Ieri (21 octombrie –n.red.) am lăsat-o la poarta Liceului în care învață. Seara însă nu s-a mai întors acasă abia a doua zi am primit un telefon de la ea spunându-mi că este cu prietenul ei care abia a împlinit 17 ani, în Spania”, a spus mama fetei, potrivit jurnalgiurgiuvean.ro.

„Mergea bine cu școala... Făcea pregătire, vroia să meargă la Școala de la Câmpina, de subofițeri. Observasem de mai mult timp că este preocupată de relația ei cu un tânăr de 17 ani. Am avut mai multe discuții pe această temă ...am certat-o și i-am impus să nu mai vorbească cu el . Mi-a spus că a terminat, dar lucrurile s-au dovedit ulterior altele. Băiatul la rândul lui este minor ... este plecat cu maică-sa și cu doi copii mai mici”, a declarat mama româncei.

Femeia a reuşit ulterior să vorbească pe internet cu fata, care i-a spus din nou că e bine acolo, însă mama se teme ca nu cumva fata ei să fi fost păcălită cu metoda „LoverBoy” de o reţea de trafic de persoane.

„Imediat ce am constatat că fata a dispărut, am luat legătura cu ea și ulterior, dorind să vorbesc cu el, i-am căutat numărul de telefon pe Instagram... Am vorbit pe WhatsApp și pe cameră ...Nu știm dacă el are intenții urâte cu ea, dar e firesc să mă gândesc la lucruri urâte. Nici măcar nu știu ce prestează el acolo... Am fost și am declarat la Poliție... Faptul că ar putea fi exploatată sexual acolo este doar o presupunere a mea care sper să nu se adeverească (plânge). Într-un fel am considerat că este bine că este cu ăsta, că știu unde este și că a plecat cu ăsta...dar să nu fie luată de altcineva. Poliția mi-a spus că deocamdată nu o pot oblige să se întoarcă, căci fata are 18 ani, e majoră...Eu încerc însă să o conving să se întoarcă... Este în Spania”, a mai adăugat mama elevei.

Tânăra fiind majoră, nu poate fi adusă acasă de poliţişti împotriva voinţei sale.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel