Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O echipă germană de fotbal a pierdut cu 37-0 după ce a păstrat distanţarea socială pe teren
WhatsApp
O echipă de fotbal din a 11-a ligă germană, SG Ripdorf / Molzen, a primit 37 de goluri, după ce jucătorii şi antrenorul au decis să păstreze distanţarea socială pe parcursul celor 90 de minute de joc.

Echipa de amatori a intrat pe teren cu doar şapte jucători, de teamă că adversarii lor au intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19.

Co-preşedintele clubului, Patrick Ristow, a declarat pentru CNN că jucătorii de la Holdenstedt au intrat în contact cu un jucător infectat în timpul meciului anterior, astfel încât Ripdorf a considerat că partida ar fi trebuit amânată, având în vedere perioadei de incubaţie de două săptămâni a virusului.

Adversarii lor au refuzat, însă, amânarea partidei şi au susţinut că toată echipa a avut rezultate negative la testele pentru COVID-19.

 

„Jucătorii noştri au păstrat distanţa perfectă”

 

În aceste condiţii, şapte jucători de la Ripdorf s-au oferit în cele din urmă voluntari pentru a participa la joc, ceea ce a însemnat că partida s-a putut juca şi clubul a evitat o amendă.

„Clubul nostru nu are mulţi bani pentru a plăti amenda pe care o riscam dacă nu intram pe teren, aşa că echipa noastră a spus că va juca, dar va păstra distanţa faţă de adversari”, a declarat Ristow.

„Pe parcursul celor 90 de minute, jucătorii noştri au păstrat distanţa perfectă, astfel încât Holdenstedt a avut suficient timp şi spaţiu pentru a înscrie goluri”, a conchis şeful clubului de fotbal.

Jucătorii Holdenstedt nu au arătat milă faţă de adversarii lor şi au marcat câte un gol la aproape fiecare două minute.

Rezultatul a devenit viral pe reţelele de socializare, iar clubul a atras atenţia presei din întreaga lume.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel