Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, fals medic estetician, reținută pentru înșelătorie. Femeia a efectuat intervenții pe zeci de cliente
WhatsApp
O femeie din București a fost reținută 24 de ore pentru acuzația de înșelăciune, după ce a efectuat intervenții de chirurgie plastică fără a poseda calificarea necesară. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O femeie din București a fost reținută 24 de ore pentru acuzația de înșelăciune, după ce a efectuat intervenții de chirurgie plastică fără a poseda calificarea necesară. 

Polițiștii Capitalei au efectuat miercuri o percheziție domiciliară la locuința unei femei suspectate de exercitarea ilegală a profesiei de medic și înșelăciune. Aceasta este acuzată că a efectuat intervenții de chirurgie plastică fără a poseda calificarea necesară în domeniul medical.

După câteva ore de investigații intense, autoritățile au decis reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată magistraților pentru luarea unei decizii cu privire la arestare preventivă, a informat Antena 3 CNN în jurnal. 

DSP a amendat-o cu 70.000 ron 

 

Este de menționat că femeia, timp de aproximativ un an și jumătate, s-a prezentat drept medic estetician, efectuând mai multe intervenții, inclusiv injectări cu acid hialuronic, asupra a cel puțin 20 de persoane.

Femeia a obținut sume semnificative de bani, aproximativ 20.000 RON sau poate chiar mai mult, din aceste practici ilegale. În cursul zilei de astăzi, polițiștii, având un mandat de percheziție, au descins în apartamentul închiriat unde suspecta efectua aceste intervenții, sigilând locația.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică a aplicat o amendă în valoare de 70.000 RON, ca urmare a nerespectării normelor sanitare în vigoare. În prezent, femeia este reținută conform deciziei procurorilor pentru următoarele 24 de ore, urmând a fi prezentată instanței.

---------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel