Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O britanică a călătorit în România pentru a merge la vrăjitoare: „Vreau să mă protejeze de soțul meu fantomă”
WhatsApp
O femeie din Marea Britanie, terifiată de experiențele sale neobișnuite cu o fantomă, s-a aventurat în România în căutarea unei soluții la această enigmă paranormală. Aceasta a călătorit până la periferia Bucureștiului pentru a căuta ajutorul celor mai renumite vrăjitoare din țară.
în vârstă de 40 de ani, din Oxfordshire / Foto: Unsplash

Povestea lui Brocarde, o artistă în vârstă de 40 de ani, din Oxfordshire, este una surprinzătoare și captivantă. Femeia susține că a fost căsătorită cu o fantomă numită Edwardo, iar relația lor a luat sfârșit după un an. În căutarea înțelegerii și protecției împotriva acestui fenomen paranormal, Brocarde a hotărât să se alăture unui grup de vrăjitoare în România.

Întâlnirea ei cu Mihaela Minca, cea mai renumită vrăjitoare din țară, a fost decisivă în călătoria ei către lumea ocultă. Brocarde s-a alăturat unui cenaclu condus de Mihaela și fiicele sale, unde a învățat secretele vrăjitoriei și a fost inițiată în arta magică. Această călătorie în România a fost pentru Brocarde o șansă de a înțelege și de a-și controla abilitățile paranormale.

 

„Ceva m-a condus la grupul de vrăjitoare din România”

 

Brocarde a fost profund impresionată de energia pozitivă și de înțelepciunea feminină pe care a întâlnit-o în cadrul grupului de vrăjitoare.

Ea a declarat: ''Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, faptul că am avut o perspectivă atât de personală asupra vrăjitoriei mi-a sporit înțelegerea spiritualității. A fost o experiență nemaipomenită să fiu înconjurată de o astfel de energie feminină pozitivă și a fost înălțător să pot participa la vrăjile și ritualurile lor.

Nu mă așteptam să mi se facă o vrajă, dar când îți petreci o zi ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil. Ceva m-a condus la grupul de vrăjitoare din România, indiferent dacă crezi sau nu în vrăjitorie, faptul că am făcut parte din grupul de vrăjitoare mi-a arătat cu adevărat cum să cred în mine și cum să urmez destinul care mi s-a trasat.

Vrăjitoarele mi-au zis că nimic nu se întâmplă fără motiv. Știam că viața după Edwardo nu va reveni niciodată la "normal" și sunt de acord cu asta, cred că există un motiv pentru care am început să comunic cu spiritele și nu mă mai sperie acest lucru, învăț mai multe despre diferite culturi în fiecare zi, iar viața este o adevărată aventură acum!", conform The Mirror.

 

Vrăjitoarele din România i-au dat un talisman

 

Una dintre cele mai semnificative realizări ale călătoriei sale în România a fost obținerea unui talisman special, creat de vrăjitoarele locale, pentru a o proteja împotriva răului și pentru a o ajuta să facă față prezenței malefice a fostului ei soț fantomă. Acest talisman, format din trei elemente sacre, a fost oferit lui Brocarde ca simbol al puterii și protecției sale împotriva entităților malefice.

Pe lângă aceasta, vrăjitoarele au conceput și o vrajă specială pentru a alunga răul și pentru a-i oferi femeii o barieră de protecție împotriva atacurilor spirituale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel