Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O bandă de hoți români a speriat Austria. Poliția a publicat fotografii cu doi dintre ei și face apel la populație 
WhatsApp
O grupare de hoți din România e suspectată că a comis mai multe furturi în lanțurile de supermarketuri din Austria și Germania.
Hoți români în Austria

Autoritățile din orașul austriac Salzburg au demarat o investigație extinsă împotriva unei grupări de infractori originari din România, bănuiți că au comis o serie de furturi de portofele în lanțurile de supermarketuri din mai multe regiuni ale Austriei, precum și în anumite zone din Germania, în cursul lunii februarie.

Conform informațiilor furnizate de presa din Austria, autoritățile consideră că aceste infracțiuni au fost planificate meticulos, iar obiectele furate includ, pe lângă sume de bani, carduri bancare și de credit, utilizate ulterior pentru a retrage numerar de la automatele bancare.

În urma acestor evenimente, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din Innsbruck a emis un apel public pentru identificarea suspecților, iar poliția a difuzat fotografii cu doi bărbați presupuși a fi implicați în aceste activități ilegale.

Într-o încercare de a soluționa cazul, autoritățile solicită sprijinul cetățenilor, încurajându-i să ofere orice informații care ar putea ajuta la identificarea indivizilor din imaginile respective. În special, angajații unităților de cazare sunt îndemnați să își amintească dacă au întâlnit sau observat pe cei doi bărbați.

Departamentul de Investigații Criminale al Salzburgului (LKA) este instituția către care se pot îndrepta cei care dețin informații relevante, subliniindu-se importanța colaborării cetățenilor în procesul de aducere a infractorilor în fața justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel