Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O badantă româncă din Italia a ”gustat” din tot alcoolul bătrânei pe care o îngrijea și a căzut de la balcon
WhatsApp
O bandantă româncă din Italia a ajuns la spital după ce a căzut de la balcon. Trecătorii au intervenit și au chemat ambulanța. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

O badantă româncă în vârstă de 60 de ani a căzut de la balcon după ce a consumat o cantitate semnificativă de alcool din apartamentul bătrânei pe care o îngrijea.  Femeia a căzut de la etajul al doilea al unui apartament, fiind descoperită de trecători care au intervenit imediat și au chemat ambulanța. La sosirea la spital, medicii au constatat că femeia avea un nivel ridicat de alcool în sânge și o suspiciune de fractură la un picior.

Badanta s-a servit din băuturile alcoolice găsite în bucătăria bătrânei 

 

Conform primelor informații, femeia s-a deplasat recent în Terni pentru a lucra ca îngrijitoare pentru o bătrână din oraș. În timpul unei ture de lucru, ea a consumat excesiv băuturi alcoolice găsite în bucătărie, intrând într-o stare evidentă de ebrietate. Îngrijorată de starea ei, nepoata bătrânei a contactat angajatoarea româncă, care a intermediat contractul de muncă al femeii.

Investigațiile ulterioare ale autorităților vor încerca să stabilească circumstanțele exacte ale incidentului. Există suspiciuni că femeia ar fi fost închisă în apartament pentru a-și reveni din stare de ebrietate, iar tentativa ei ulterioară de a părăsi locuința ar fi dus la căderea ei de la înălțime. Procuratura va investiga posibila infracțiune de sechestrare de persoane, în timp ce relația de muncă dintre femeie și cooperativa care o angajase va fi, de asemenea, supusă unei verificări riguroase.

------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel