Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O autoutilitară s-a făcut scrum pe autostrada A1. Șase persoane din vehicul s-au salvat în ultima clipă
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit în cursul serii de vineri, 18 noiembrie, pe autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona Vințișoara.
O autoutilitară s-a făcut scump pe autostrada A1. Șase persoane din vehicul s-au salvat în ultima clipă. Sursa foto: captura_video

Secția de pompieri Sebeș a fost solicitată să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu pe autostrada A1, zona Vințișoara. Focul a izbucnit la o autoutilitară care transporta unelte pentru amenajări (interioare/exterioare).

La momentul de față incendiul este lichidat, forțele de intervenție prezente la locul solicitării lucrează pentru înlăturarea efectelor negative produse de incendiu.

Nu au fost înregistrate victime. În cadrul intervenției au fost alocate două autospeciale pentru stingere cu apă și spumă.

Cele șase persoane care erau în mașină au reușit să iasă înainte ca focul să se extindă. Ar fi pornit din zona motorului, spun martorii, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

 

Austria. Șofer român de TIR, la spital după ce a intrat cu mastodontul într-o stație de taxare de pe o autostradă

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul vehiculului pe Tauernautobahn (A10), din Austria,  pe 17 noiembrie. Camionul a lovit balustrada și apoi s-a oprit pe ambele benzi.

Șoferul român de camion se afla, pe 17 noiembrie,  pe A10 în zona stației de taxare St. Michael din Lungau pe direcția Salzburg, Austria. În timpul unei manevre de frânare, acesta a pierdut controlul vehiculului său.

Camionul s-a izbit de balustradă și bariera de la stația St. Michael. Mastodontul s-a oprit apoi pe ambele benzi. Tânărul de 26 de ani a fost rănit și dus la spitalul Tamsweg, a informat poliția într-un comunicat de presă.

Un rezervor al camionului a fost spart în accident, iar în jur de 500 de litri de motorină au scăpat și s-au scurs pe asfalt. Ofițerul de dezastre al autorității raionale Tamsweg a ordonat eliminarea solului contaminat. Pompierii voluntari din St. Michael au preluat lucrările de curățenie. Din cauza lucrărilor, A10 în direcția Salzburg a fost închisă aproape două ore.

 

Microbuz plin cu români, accident pe A1, aproape de vama Nădlac. Șapte răniți, în urma coliziunii cu un TIR

 

Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un accident rutier în această seară, pe Autostrada A1, în județul Arad. 

Şapte persoane au fost rănite, marţi seară, în urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, în judeţul Arad, în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un TIR.

Coliziunea a avut loc între localităţile Pecica şi Nădlac, intervenind în scurt timp pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, şapte persoane au fost rănite, dar niciuna nu a fost încarcerată.

"Au rezultat şapte victime conştiente, cooperante, neîncarcerate. Acestea au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital", a informat ISU Arad, potrivit Agerpres.

Pompierii arădeni au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, în timp ce poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii coliziunii. 

În urmă cu trei zile, un alt microbuz plin cu români s-a răsturnat în Teleorman după un accident cu o dubă. 13 persoane au ajuns la spital în urma acelui incident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel