Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O adolescentă româncă, dispărută de trei zile de acasă. Copila a lăsat indicii că ar urma o poveste dintr-o carte
WhatsApp
O mamă din Mahmudia a cerut ajutorul poliției, după ce fiica ei a plecat de acasă și nu s-a mai întors.
Minora româncă, dispărută de trei zile, a fost găsită. Denisa a plecat să refacă un traseu din povestea Pisicile Războinice

Potrivit IPJ Tulcea, Denisa Gabriela Coadă, de 14 ani, a dispărut în noaptea de marți spre miercuri. Conform unor surse, copila ar urma o poveste dintr-o carte, lăsând chiar indicii în acest sens.

Conform sesizării făcute de mama ei la poliția din Mahmudia, Denisa a plecat de acasă în noaptea de 28 februarie spre 1 martie și nu s-a mai întors, transmite Observatornews 

"Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mahmudia au fost sesizați, pe 1 martie, de către o femeie de 34 de ani, din Mahmudia, cu privire la faptul că, noaptea trecută, fiica sa COADĂ DENISA-GABRIELA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Mahmudia şi nu a mai revenit", au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 60 de kg, păr șaten, ochi căprui. Semne particulare: la nivelul obrazului stâng prezintă o aluniță. La momentul plecării de la domiciliu minora era îmbrăcată cu un hanorac de culoare crem, pantaloni de tip jeans, de culoare neagră și era încalțată cu ghete de culoare maro.

Cei care dețin informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Potrivit unor surse, fata ar urma o poveste dintr-o carte, lăsând indicii în acest sens.

 

Minoră, căutată de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari

 

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), jandarmi, pompieri şi voluntari caută o minoră, Denisa-Gabriela Coadă, care în noaptea de marţi spre miercuri, a plecat de la domiciliul din localitatea Mahmudia şi nu a mai revenit, a anunţat sâmbătă IPJ Tulcea.

La acţiunile de căutare a minorei în vârstă de 14 ani au fost folosite echipamente speciale, câini de urmă şi o dronă, căutările fiind efectuate şi în localităţile din apropiere.

"Căutările continuă pe rază extinsă atât pe plan local, cât şi naţional în vederea depistării persoanei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliţie din ţară. Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", se arată în anunţul IPJ Tulcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel