Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nu aveau cu cine să lase copii, așa că îi luau la furat. Două familii de români din Austria au fost reținute
WhatsApp
Patru români au fost arestați pentru furturi în valoare de 15.000 de euro. Grupul infracțional sâvârșea furturile alături de copii lor, de un an și doi ani.
 Sursa foto: freepik.com

Patru români, două femei și doi bărbați, au fost arestați de poliția din Austria Superioară după ce au fost observați în timpul unor tentative de spargere. Incidentul a avut loc în Linz și Statzendorf, în cartierul St. Pölten.

Miercuri, autoritățile au localizat vehiculul legat de infracțiuni în Linz și i-au observat pe suspecți. A doua zi, aceștia s-au deplasat spre Spitz în Wachau, având însoțitori doi copii mici, în vârstă de un an și doi ani. Cele două femei, de 23 și 32 de ani, au încercat să intre în mai multe locuințe din zonă, dar toate ușile erau încuiate. Ulterior, grupul a mers spre Statzendorf, unde femeile au încercat să pătrundă într-un apartament.

Într-un apartament dintr-un bloc, femeile au reușit să fure o sumă semnificativă de bani din dormitor, în timp ce locuitorii erau acasă și se uitau la televizor. Într-o altă încercare de spargere într-o casă unifamilială, femeile au fost arestate de poliție. Banii furați au fost găsiți asupra suspecților, iar bărbații care așteptau afară au fost de asemenea reținuți. În total, suma găsită este de aproximativ 15.000 de euro, deși suma exactă nu a fost încă confirmată.

Cele două femei au recunoscut faptele, menționând că au călătorit în Austria în lunile mai și iunie, precum și la începutul lunii iulie. Cei doi bărbați au oferit mărturii parțiale. După consultarea cu parchetul St. Pölten, femeile și copiii lor au fost duși la închisoarea Krems, iar bărbații la închisoarea St. Pölten.

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel