Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. Nou incident cu un avion în Belarus. O aeronavă Lufthansa, care urma să ajungă la Frankfurt, oprită la sol
WhatsApp
Compania aeriană germană Lufthansa a anunţat că a întârziat luni plecarea de la Minsk a unui avion cu destinaţia Frankfurt, după ce a primit de la autorităţile din Belarus o „alertă de securitate”, relatează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.

„Urmărim indicaţiile autorităţilor locale care percheziţionează din nou avionul înainte de plecare şi refac controalele de securitate asupra pasagerilor”, e explicat un purtător de cuvânt al Lufthansa, precizând că este vorba despre zborul LH1487.

Anterior, aeroportul din Minsk anunţase că a suspendat îmbarcarea într-un avion al companiei Lufthansa după ce a primit o informaţie privind un posibil act terorist.

 

UPDATE, 17:25

Compania aeriană germană Lufthansa a anunţat luni că zborul Minsk-Frankfurt, întârziat din cauza unei "alerte de securitate", a decolat în cele din urmă din capitala Belarusului după verificarea avionului şi a pasagerilor, informează AFP.

„Zborul LH1487 a decolat în urmă cu zece minute”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al companiei după acest incident care s-a produs a doua zi după deturnarea către Minsk a unui avion al companiei Ryanair şi arestarea unui opozant belarus.

Anterior, compania a anunţat că îmbarcarea în avionul său a fost suspendată după primirea unei notificări cu o alertă de securitate.

În urma alertei primite, toţi pasagerii au fost supuşi din nou controalelor de securitate înainte de plecare, iar avionul a fost percheziţionat iar, ceea ce înseamnă că toate bagajele din cală au fost descărcate şi apoi reîncărcate.

În total, la bordul avionului se aflau 51 de persoane, între care şi cinci membri ai echipajului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel