Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Notă de plată uluitoare pe o plajă din Grecia. Cât a plătit un român pentru câteva ore de distracție? Doar bacșișul a fost 2500 de lei - FOTO
WhatsApp
În urmă cu câteva săptămâni, o nouă de plată primită pe litoralul românesc a ajuns virală. Suma, care depășea cu puțin 1.200 de lei, a atras imediat atenția internauților, care s-au grăbit să spună că prețurile sunt foarte piperate. Era chiar una decentă, dacă o comparăm cu cele de pe insulele grecești.

Nu mai este un secret faptul că prețurile au crescut foarte mult. La fel și vacanțele, iar notele de plată stau dovadă. După ce s-a creat o întreagă isterie pe baza notei de plată de la Mamaia, un român a decis să publice mai multe bonuri din Mykonos, potrivit a1.ro. Acolo, prețurile sunt mult mai ridicate, iar suma totală pe măsură.

 

Notă de plată astronomică pe o plajă din Grecia pentru doar câteva ore de distracție

 

Grecia este una dintre destinațiile favorite pentru majoritatea românilor și unii din ei par să nu țină cont de bani atunci când vine vorba de propriile plăceri culinare. Dovadă stau notele de plată publicate de un român pe contul său de Facebook.

Unul dintre bonuri arată suma de 4525 de euro, pe când altul e trecut totalul de 3332 euro și un tips de 499 euro. Acestea au fost încasate la diferite plaje din Mykonos, care e unul dintre cele mai atractive locații pentru vedete și cei care preferă stațiunile de lux.

„La început de sezon a pus cineva pe internet o notă de plată de la un restaurant din Mamaia care a suscitat foarte multe polemici. Nota era de 215 lei cu 15 lei espresso, 25lei Berea și 80 lei o pizza. Am fost și eu acolo , un restaurant foarte bun cu piscine , pe malul mării. Pizza de 80 era cu trufe negre râse deasupra. Cei care au răspuns la postare demonstrau că experiența lor de a călătorii în străinătate este cel puțin limitată.

Spuneau că sunt prețuri de Monaco și că în Grecia e totul mult mai ieftin. Sintagma “în Grecia” nu există! Poți compara Mamaia cu un sat din Halkidiki? Compară cu Tuzla, 23 August etc. O să pun și eu niște note (de 5 -6 persoane) de la niște "terase" pe plajă (minimizez intenționat), unde am fost de curând(invitat e adevărat) “în Grecia” unde prețurile sunt un pic mai mari.

Era plin de greci care se distrau și nu zicea nimeni că e foarte scump! Era coada la intrare cu rezervări foarte greu de făcut. Pot zice și eu că mă băut un roze și un pinot noir și am plătit cam mult. Și Tips-ul e interesant...

Iar paturile pe plajă 200 euro într-un loc, 500 euro pentru o canapea de 3 în altul, iar cele mai amărâte 60 euro. Evident că "în Grecia" găsești și cu 5 euro, dar nu aici. La final pun și o poză cu o notă a mea singur cu 1 pahar de vin, o brânză pane, niște cafea și 1 digestiv care e puțin peste nota de 215 lei de la unul din cele mai frumoase și căutate restaurante din Mamaia”, a spus Mario.

2. -imagine fara descriere- (nota-de-plata-uluitoare-pe-o-plaja-din-grecia--cat-a-platit-un-roman-pentru-cateva-ore-de-distractie-doar-bacsisul-a-fost-2500-de-lei---foto2.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel