Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi informații în cazul părinților români din Danemarca, arestați după ce bebelușul lor a ajuns de urgență la spital
WhatsApp
Noi informații în cazul părinților români din Danemarca asupra cărora există suspiciuni că și-ar fi agresat bebelușul de o lună. Ambasada României va discuta astăzi cu mama copilului, aflată în arest.

Ambasada României la Copenhaga a obținut permisiunea de la centrul de arest unde se află femeia ca aceasta să fie vizitată de reprezentanții Ministerului român de Externe.

Se fac demersuri similare și pentru o vizită la tatăl copilului, care este deținut într-un alt centru.

Copilul se află în continuare în spital.

Citește și Danemarca. Drama unor părinți români, arestați după ce bebelușul lor a ajuns la spital. Corlățean: „Vă spun o chestiune extrem de privată”

 

Copilul primește în continuare îngrijiri medicale

 

Părinții români ai bebelușului de numai o lună au fost arestați în Danemarca, după ce medicii de acolo au cerut ajutorul poliției, pentru că starea copilului le-a trezit suspiciuni. Alexandru Grădinar, ambasadorul României la Copenhaga, a declarat sâmbătă pentru Digi24 că medicii suspectează că micul pacient ar suferi de „sindromul bebelușului scuturat”.

Copilul este acum în afara pericolului de moarte, dar primește în continuare îngrijiri medicale, a precizat diplomatul român.

El spune că autoritățile române ar putea cere repatrierea minorului pentru a fi încredințat familiei pe linie maternă din România.

Ambasadorul danez la București este invitat la Parlament, la comisia de politică externă a Senatului, săptămâna viitoare, pentru a da explicații despre acest caz.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel