Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi informații despre moartea Anicăi Panfile. Soțul ei se afla în România în ziua crimei. Fostul ei angajator, cercetat
WhatsApp
Fostul soț al Anicăi Panfile, Vasilică Lungu, nu putea fi autorul crimei femeii de naționalitate română de 31 de ani, ucisă și apoi aruncată în râul Piave.
Noi informații despre moartea Anicăi Panfile. Soțul ei se afla în România în ziua crimei. Fostul ei angajator, cercetat

Soțul Anicăi Panfile se afla în România în ziua crimei

 

Tatăl în vârstă de 33 de ani al celor trei copii ai Anicăi se afla în România la 18 mai 2023, ziua în care a murit românca. Prin urmare, are un alibi de fier, în ciuda amenințărilor la adresa femeii și a unui proces în curs de desfășurare care a necesitat o anchetă amănunțită.

Compatriotul a fost unul dintre suspecți deoarece ar fi amenințat-o că o să plătească după separare. Vorbe în vânt sau nu, nimic nu poate fi exclus în acest moment, chiar dacă Lungu a declarat că a făcut acele vechi amenințări într-un moment în care era beat.

Fostul angajator al Anicăi suspectat

 

Există însă o altă linie de anchetă paralelă în misterul asasinatului de la Spresiano, la care lucrează carabinierii din Treviso.

Reamintim că Anica a fost văzută ultima dată în Arcade, pe Via Trieste, în fața magazinului Arcade Bike, adică la câteva zeci de metri de casa lui Franco Battaggia, proprietarul unei pescării și fostul ei angajator, la a cărui casă se pare că tânăra de 31 de ani mergea în continuare să facă treburi casnice.

Și aici cazul se îmbogățește cu noi detalii.

 

Bărbatul a mai fost arestat în trecut



Bărbatul în vârstă de 76 de ani din Spresiano este un personaj controversat deja cunoscut în presă. Condamnat la 18 ani pentru uciderea unui nomad care voia să-i ceară bani pentru protecție, revenise în semilibertate în 2010, dar a evadat din arestul la domiciliu pentru a rămâne fugar timp de nouă luni, înainte de a fi prins din nou.

Potrivit unei reconstituiri a faptelor pe care Battaggia ar fi făcut-o la emisiunea Quarto Grado de pe Retequattro, s-a aflat acum că Anica nu a ajuns la Arcade în acea zi cu mijloacele cu care călătorea de obicei. A dus-o acolo cu mașina chiar șeful ei.

Femeia a plecat cu mașina lui Battaggia spre Arcade. Nu este clar dacă tânăra de 31 de ani urma să facă și curățenie în casa lui Battaggia, dar bărbatul de 76 de ani spune că a dus-o acolo pentru a-i da cinci mii de euro în numerar, ca răspuns la o cerere de ajutor din partea Anicăi, care, aflată în dificultate financiară, îi ceruse zece mii.

 

Românca îi ceruse zece mii de euro 



Nu s-a terminat aici, pentru că Battaggia le-a mai spus corespondenților Mediaset că, după ce i-a dat banii, a luat din nou mașina și a condus-o pe Anica la magazinul de biciclete din Via Trieste (deși nu era departe de casa ei), la cererea expresă a fetei care trebuia să se întâlnească cu cineva.

Și apoi uitarea. După o ultimă conectare a telefonului mobil la o celulă din Spresiano, Anica a dispărut până duminică, 21 mai, când a fost găsită fără viață sub pasajul de autostradă peste Piave di Spresiano, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel