Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Netflix testează un nou abonament mai ieftin în Spania
WhatsApp
Netflix lansează un nou abonament mai ieftin în Spania pentru utilizatorii care doresc să își partajeze contul.  
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Netflix anunță lansarea unui test pentru un nou tip de abonament în Spania, destinat utilizatorilor care doresc să se bucure de platformă ca abonați suplimentari, la un preț mai accesibil, dar cu reclame. Această inițiativă vine în contextul în care Netflix a pus capăt partajării conturilor în țară anul trecut, limitând opțiunile utilizatorilor.

În prezent, Netflix oferă trei tipuri de abonamente: standard cu reclame (5,49 euro pe lună), standard (12,99 euro pe lună) și premium (17,99 euro pe lună). Deși conturile partajate au fost eliminate, utilizatorii pot adăuga un abonat suplimentar la același cont. Conform informațiilor de pe site-ul oficial Netflix, „titularul de cont poate achiziționa un permis de abonat suplimentar și poate invita persoanele care nu locuiesc în gospodăria lor să folosească Netflix”. Abonatul suplimentar va beneficia de un profil, cont și parolă proprii, cu costul plătit de utilizatorul care l-a invitat.

Dacă dețineți un plan standard și doriți să împărțiți contul cu un prieten sau membru al familiei, va trebui să plătiți un supliment de 5,99 euro pe lună. Aceeași sumă se aplică și pentru utilizatorii planului premium. Cu toate acestea, Netflix introduce o opțiune suplimentară pentru cei care doresc să adauge un abonat, având acum posibilitatea de a opta pentru un abonament cu reclame, disponibil de la 4,99 euro pe lună.                                                                                                                                                                                         

Noua opțiune va fi disponibilă începând cu marți, 24 septembrie. Utilizatorii care aleg să adauge un abonat suplimentar vor avea astfel două variante: fără reclame sau cu reclame. Netflix își propune astfel să răspundă nevoilor de divertisment ale utilizatorilor, oferind planuri variate.

Principale ale abonamentelor disponibile:                                                                                                                                                                                                                   

- Standard cu reclame (5,49 euro pe lună): Include reclame, acces la aproape toate filmele și serialele, jocuri pe mobil nelimitate, vizionare pe două dispozitive compatibile în Full HD și descărcare de conținut pe două dispozitive.                                                                                                                                                                                         
  
- Plan Standard (12,99 euro pe lună): Acces la întregul catalog de conținut multimedia și jocuri, vizionare pe până la două dispozitive compatibile în Full HD, descărcare de conținut și opțiunea de a adăuga un abonat suplimentar pentru non-conviețuitori cu 5,99 euro pe lună.                                                                                         

- Plan Premium (17,99 euro pe lună): Oferă întregul catalog multimedia și jocuri, vizionare pe până la patru dispozitive în Ultra HD, descărcare de conținut, audio spatial și până la două abonamente suplimentare pentru non-conviețuitori, fiecare la 5,99 euro pe lună.                                                                                                                 

Această schimbare reflectă adaptarea Netflix la nevoile și preferințele utilizatorilor din Spania, într-un peisaj de streaming din ce în ce mai competitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel